x
Annonce
forside

Odense-medarbejder bortvist: Jysk Fynske Medier anmelder ansat for bedrageri

Mistanken om svindel er opstået i Odense-afdelingen af reklamebureauet Step, der er en del af Jysk Fynske Medier. Arkivfoto.

En betroet medarbejder i kommunikationsbureauet Step mistænkes for at have snydt sin arbejdsgiver for "et anseeligt beløb." Virksomhedens kunder er ikke blevet ramt.

Jysk Fynske Mediers kommunikationsbureau Step i Odense har bortvist en betroet medarbejder og meldt vedkommende til politiet for bedrageri. Det bekræfter direktør på Step, Bjarne Munck.

Af hensyn til sagens videre forløb kan han ikke gå i detaljer. Bjarne Munck oplyser dog, at sagen handler om, at den bortviste medarbejder er anmeldt for at have snydt Step ved flere tilfælde af overfakturering og returkommission.

- Jeg kan ikke komme ind på sagens omfang. Men det drejer sig desværre om et anseeligt beløb.

- Vi blev bekendt med sagen i sidste uge og skred omgående til handling ved at bortvise medarbejderen. Vores efterfølgende interne undersøgelse viser, at der i vores øjne er tale om en yderst sofistikeret form for bedrageri, som meget vanskeligt har ladet sig spore i vores forretning, fortæller Bjarne Munck.

Han ønsker ikke at oplyse, hvordan sagen blev afsløret. Konkret hvordan bedrageriet har fundet sted, ønsker han heller ikke at oplyse.

- Det vil jeg overlade til politiet at klarlægge. Vores fokus er nu at sikre os, at Steps kunder ikke har lidt tab. Det tyder intet heldigvis på, er tilfældet. Bedrageriet er begået mod vores virksomhed og har stået på i en årrække, siger Bjarne Munck.

Det var torsdag ikke muligt at få en kommentar til sagen fra Fyns Politi.

Jysk Fynske Medier er formentlig ramt af svinde. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Forældre fra Esbjerg tør ikke at sende børnene afsted: - Mine børn skal ikke være forsøgskaniner

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce