Annonce
Sport

Odenses bundhold taber på isen for 12. gang i træk

Odense havde kurs mod første sejr siden 18. oktober, men tabte på egen is 1-2 mod Esbjerg i Metal Ligaen.

Tabellen lyver aldrig, siger man.

Det fik man endnu et bevis for fredag aften i Metal Ligaen, da Odense Bulldogs var lige ved at vinde en ligakamp i ishockey.

Foran 1-0 indtil otte minutter før tid hjemme mod Esbjerg Energy fik tabellen dog ret igen.

Med to scoringer på 20 sekunder sørgede gæsterne fra Esbjerg således for at vende kampen på hovedet, og dermed kunne Esbjerg rejse hjem med en sejr på 2-1.

Odense ligger nærmest håbløs nummer sidst i rækken, og nederlaget var da også det 12. af slagsen i træk for klubben.

Odense vandt senest i Metal Ligaen 18. oktober, da Frederikshavn White Hawks blev slået i overtid efter en ordinær kamp, der endte 3-3.

Fredag aften sørgede Riley Bourbonnais dog for at bringe Odense på sejrskurs med sin scoring til 1-0 efter otte minutter efter en assist fra Henry Hardarson.

Anden periode bød ikke på mål, og Odense holdt føringen indtil det 52. minut, hvor Travis Brown fik udlignet for Esbjerg.

Blot 20 sekunder senere sørgede Jeppe Vinther for 2-1-sejren til vestjyderne.

Dermed har Odense stadig blot 12 point i bunden, mens Esbjerg nåede op på 36 point.

Herning Blue Fox ligger næstsidst og tog imod topholdet fra Aalborg Pirates. Det skete, efter at Herning senest formåede at slå mestrene fra Rungsted Seier Capital 4-1, men mod Aalborg stoppede opturen.

Gæsterne kunne således rejse hjem med en sikker 4-0-sejr, og dermed topper Aalborg rækken med 52 point.

Rungsted har 41 point efter en 3-2-sejr ude over Sønderjyske.

Frederikshavn White Hawks vandt hjemme mod Herlev Eagles efter straffeslag. Den ordinære kamp endte 1-1.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Annonce