Annonce
Billund

Offday i Århus - nu venter sæsonens to sværeste kampe

Bjarke Nybo Jørgensen blev med syv mål Grindsteds topscorer i 30-28-nederlaget mod Skovbakken. I de kommende to kampe skal holdet op mod rækkens formentlig to bedste hold. Arkivfoto: John Randeris.
Det var en skuffet og lettere frustreret Grindsted-træner, der kunne gøre status efter lørdagens nederlag til Skovbakken. Grindsted havde en generel offday og endte med at tabe kampen i Århus med 30-28.
Annonce

Grindsted: Det blev en lidt kedelig køretur, da Grindsted GIF’s håndboldherrer lørdag aften vendte næsen hjem efter et besøg i Smilets By. Kampen på udebane mod Skovbakken IK i det nordlige Århus endte med et nederlag på 30-28, og det var en oplevelse, som Grindsted-træner Flemming Pedersen beskriver som frustrerende.

- Hvis den forrige kamp mod Team HØJ var to skridt frem, så var dette halvandet skridt tilbage, konstaterer Grindsted-træneren og tilføjer, at der over hele linjen var tale om en offday.

- Det er der egentlig ikke noget underligt i, når vi kun har to spillere, der har prøvet at være med på det niveau. Men det er irriterende, at når der kommer sådan nogle skæverter, så sker det mod et hold, som vi – med al respekt for Skovbakken – burde have slået, siger Flemming Pedersen.

Annonce

En dårlig dag

Dagen begyndte skidt for Grindsted-mandskabet, da forsvarsjernet Kristoffer Jessen måtte lægge sig syg. Modgangen fortsatte, for hele holdet ramte en skidt dag, hvor tingene ikke fungerede.

- I 2. halvleg brænder vi 12 skud inden for målrammen, mens de brænder én. Så kan vi diskutere, om det er manglende redninger fra målmanden, eller om det er god effektivitet. Det er nok begge dele, men det er i hvert fald kampafgørende, når vi taber med to mål, siger Flemming Pedersen.

Grindsteds målscorere

Bjarke Nybo Jørgensen - 7 mål.

Frederik Nielsen - 5 mål.

Nikolaj Svalastog - 4 mål.

Hjalmar Andersen - 3 mål.

Daniel Jørgensen - 3 mål.

Thomas Theilgaard - 2 mål.

Rolf Ravn - 2 mål.

Emil Larsen - 1 mål.

Christian Wetche - 1 mål.

Det lidt sløje resultat i Århus ændrer dog ikke ved, at Grindsted GIF har fået en forrygende start på tilværelsen som 1. divisionshold. Seks sejre i de første 10 kampe og en placering i den bedste halvdel af tabellen var mere, end man kunne forvente.

Annonce

To svære kampe i vente

Grindsted har i den kommende tid et lidt presset kampprogram, da de kampe, der blev skubbet på grund af endnu en coronanedlukning, skal indhentes. Holdet spiller derfor allerede på onsdag mod Skive, mens turen den efterfølgende uge går til Helsingør og et møde med oprykningsfavorritterne fra Nordsjælland Håndbold.

- Nu kigger vi frem mod to kampe, hvor vi ikke kan tillade os at forvente mere end at lave nogle gode kampe. Det vil vi forsøge, siger Flemming Pedersen, der heller ikke budgetterer med point i to de kommende kampe.

Det betyder dog ikke, at holdet går på banen helt uden forventninger til egen indsats. Selvom den officielle målsætning for sæsonen er at overleve i 1. division, har man internt i klubben også andre mål at leve op til.

- Vi vil gerne gøre os fortjente til, at folk gider komme i hallen og se os spille. Og så har vi et mål om, at vi efter alle kampe kan sige, at den kamp havde vi en chance for at vinde. Det har vi opfyldt, for de fire kampe, som vi har tabt, havde vi alle en chance for at vinde, siger Flemming Pedersen.

Onsdagens kamp mod Skive fH bliver fløjtet i gang klokken 19.30, og den foregår i Lynghallen.


Det er irriterende, at når der kommer sådan nogle skæverter, så sker det mod et hold, som vi – med al respekt for Skovbakken – burde have slået.

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce