Annonce
Læserbrev

Offentlig forsørgelse

Læserbrev: Pilen peger indad. Grunden til alt for stort roderi med manglende penge og duelighed skal findes hos kommunen selv.

Udygtig politisk ledelse med H.P. Geil i spidsen. Har altid været en fejl og det dårligste valg mellem to andre duelige i sin tid.

Dernæst er kommunens øverste forvaltning med især Rune Larsson i spidsen også inkompetente og uden føling med, hvad der skal til for at have overblik og indsigt. For slet ikke at tale om menneskelige egenskaber til at skabe et ordentligt samarbejdsklima til og blandt de mange ansatte i kommunen.

Og når man så bliver klemt op i et hjørne, så går man efter manden og ikke bolden (læs: Rerup hetzen )

En ommer har desværre lange udsigter. Imens gror ukrudtet. Og de ansatte frygter deres ledere. Derfor meget ringere end Aabenraa!

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Varde For abonnenter

Hun ville egentlig have ham tilbage: 31-årig mand dømt for dele intime billeder af sin ekskæreste

Annonce