Annonce
Esbjerg

Offshore Network Esbjerg født med ambitiøse mål

Initiativgruppen bag Esbjergs nye havnerelaterede leverandørnetværk Offshore Network Esbjerg (ONE) havde stiftende møde fredag, Pressefoto

Esbjergs nye leverandørnetværk, Offshore Network Esbjerg (ONE), er en realitet efter et stiftende møde fredag hos Blue Water Shipping.

Esbjerg: I det første år skal der tiltrækkes minimum 50 medlemsvirksomheder og sidenhen skal medlemstilvæksten fremskrives med ti procent per år. Ligeledes skal medlemsvirksomhederne allerede efter det tredje år kunne notere sig en vækstrate på 20 procent.

Sådan oplistes nogle af de ambitiøse resultatmål for Esbjergs nye havnerelaterede leverandørnetværk Offshore Network Esbjerg (ONE), som fredag blev en realitet.

Opstarten af netværket var flytte ind hos Blue Water Shipping, hvor over 40 virksomheder havde valgt at komme for at få præsenteret, hvad netværket tilbyder, og hvordan det vil blive organiseret. Og der var god opbakning til netværket allerede fra starten, hedder det i en pressemeddelelse.

- Målet er at få skabt en samlet enhed og netværk af virksomheder i Esbjerg, som ønsker at stå sammen om at få markedsført Esbjergs unikke kompetencer inden for offshore og den maritime sektor. Derfor er det med stolthed, at vi nu har trykket på startknappen og skyder netværket i gang, siger Jens Peter Thomsen fra Ocean Team Group på vegne af initiativgruppen i pressemeddelelsen.

- Vi har nu arbejdet med at få styr på alle detaljer omkring, hvordan netværket skal organiseres og drives, samt på hvilke betingelser man kan være medlem, og jeg synes personligt, at vi har sat barren højt. Vi vil gerne fremstå professionelle overfor de kunder, som netværket skal sælge sig selv til, og derfor er der også blevet udarbejdet et sæt spilleregler, som vi vil have at medlemmerne følger, når man er en del af netværket, som en form for kvalitetssikring, fortsætter han.

Forretningsplan

Formålet med at drive et lokalt salgsnetværk:Samarbejde om at løse enhver maritime opgave

Skabe vækst i branchen

Løfte Esbjerg havneaktiviteter til helt nye højder

Tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende kunder

Turn-key projekter

Kombinere kompetencer og levere A-Z service i verdensklasse

Skabe opmærksomhed på Esbjerg Maritime kompetencer international

Ansættelse af forretningsfører

Med Offshore Network initiativet vil man samle salgs- og markedsføringskræfterne i ét netværk, der har til formål at synliggøre Esbjergs mange offshore kompetencer og ikke mindst de medlemsvirksomheder, der er med i ONE netværket.

Med Offshore Network initiativet vil initiativgruppen samle salgs- og markedsføringskræfterne i ét netværk, der har til formål at synliggøre Esbjergs mange offshore kompetencer og ikke mindst de medlemsvirksomheder, der er med i ONE netværket. Netværket skal kombinerer havnevirksomhedernes kompetencer gennem et koordineret såkaldt onepoint-of-contact, og der skal ansættes en forretningsfører i netværket.

Initiativgruppen, der har startet netværket, er også identisk netværkets første bestyrelse bestående af repræsentanter fra Ocean Team Group, Tess Esbjerg, IAT A/S, Juel & Krøyer Terotech A/S, Seacabin, Esbjerg Havn og Business Esbjerg.

Desuden har Energy Innovation Cluster, tidligere offshoreenergy.dk, ydet en stor indsats med dannelsen af det nye netværk.

Netværkets formand er Jens Peder Thomsen, mens Thomas T. Petersen, Juel & Krøyer TeroTech A/S, er næstformand.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Han sagde nej til landsholdet: Esbjergs måske bedste forsvarsspiller gennem tiderne er død

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Barejer oplever flere stoffer i nattelivet: Nu efterlyser han samarbejde med andre barer

Haderslev For abonnenter

Efterskolen satte hjerterne i brand: Ti år efter skal Laura og Frederik giftes

Tønder

Skiftedag: Kendt Tønder-kok i spidsen for nyåbnet restaurant i Skærbæk

Vejen

Bilentusiaster skynder sig langsomt: Lokal gruppe vil vise lir og lækre detaljer ved træf på Assersbølgård

Kolding For abonnenter

Han er firmaets mand og en "uddødende race": Nu kan revisor fejre 50-års jubilæum i samme virksomhed

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Helsingør svækket til møde med EfB

Esbjerg

Jan vil boykotte hjerteklubben EfB efter træner-ballade: - Så længe ledelsen støtter en voldskultur, lægger jeg ikke en eneste krone i kassen

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Aabenraa

16-årige pige fundet: Politiet var bekymret for hende

Aabenraa For abonnenter

Der er 51 år imellem dem: Biavl førte til venskab mellem Alexandra og Egon

EfB

Paul Conway holdt sit løfte til avisen: Nu er der kontakt mellem EfB og van der Vaart

Annonce