Annonce
Esbjerg

Offshore Network Esbjerg født med ambitiøse mål

Initiativgruppen bag Esbjergs nye havnerelaterede leverandørnetværk Offshore Network Esbjerg (ONE) havde stiftende møde fredag, Pressefoto

Esbjergs nye leverandørnetværk, Offshore Network Esbjerg (ONE), er en realitet efter et stiftende møde fredag hos Blue Water Shipping.

Esbjerg: I det første år skal der tiltrækkes minimum 50 medlemsvirksomheder og sidenhen skal medlemstilvæksten fremskrives med ti procent per år. Ligeledes skal medlemsvirksomhederne allerede efter det tredje år kunne notere sig en vækstrate på 20 procent.

Sådan oplistes nogle af de ambitiøse resultatmål for Esbjergs nye havnerelaterede leverandørnetværk Offshore Network Esbjerg (ONE), som fredag blev en realitet.

Opstarten af netværket var flytte ind hos Blue Water Shipping, hvor over 40 virksomheder havde valgt at komme for at få præsenteret, hvad netværket tilbyder, og hvordan det vil blive organiseret. Og der var god opbakning til netværket allerede fra starten, hedder det i en pressemeddelelse.

- Målet er at få skabt en samlet enhed og netværk af virksomheder i Esbjerg, som ønsker at stå sammen om at få markedsført Esbjergs unikke kompetencer inden for offshore og den maritime sektor. Derfor er det med stolthed, at vi nu har trykket på startknappen og skyder netværket i gang, siger Jens Peter Thomsen fra Ocean Team Group på vegne af initiativgruppen i pressemeddelelsen.

- Vi har nu arbejdet med at få styr på alle detaljer omkring, hvordan netværket skal organiseres og drives, samt på hvilke betingelser man kan være medlem, og jeg synes personligt, at vi har sat barren højt. Vi vil gerne fremstå professionelle overfor de kunder, som netværket skal sælge sig selv til, og derfor er der også blevet udarbejdet et sæt spilleregler, som vi vil have at medlemmerne følger, når man er en del af netværket, som en form for kvalitetssikring, fortsætter han.

Forretningsplan

Formålet med at drive et lokalt salgsnetværk:Samarbejde om at løse enhver maritime opgave

Skabe vækst i branchen

Løfte Esbjerg havneaktiviteter til helt nye højder

Tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende kunder

Turn-key projekter

Kombinere kompetencer og levere A-Z service i verdensklasse

Skabe opmærksomhed på Esbjerg Maritime kompetencer international

Ansættelse af forretningsfører

Med Offshore Network initiativet vil man samle salgs- og markedsføringskræfterne i ét netværk, der har til formål at synliggøre Esbjergs mange offshore kompetencer og ikke mindst de medlemsvirksomheder, der er med i ONE netværket.

Med Offshore Network initiativet vil initiativgruppen samle salgs- og markedsføringskræfterne i ét netværk, der har til formål at synliggøre Esbjergs mange offshore kompetencer og ikke mindst de medlemsvirksomheder, der er med i ONE netværket. Netværket skal kombinerer havnevirksomhedernes kompetencer gennem et koordineret såkaldt onepoint-of-contact, og der skal ansættes en forretningsfører i netværket.

Initiativgruppen, der har startet netværket, er også identisk netværkets første bestyrelse bestående af repræsentanter fra Ocean Team Group, Tess Esbjerg, IAT A/S, Juel & Krøyer Terotech A/S, Seacabin, Esbjerg Havn og Business Esbjerg.

Desuden har Energy Innovation Cluster, tidligere offshoreenergy.dk, ydet en stor indsats med dannelsen af det nye netværk.

Netværkets formand er Jens Peder Thomsen, mens Thomas T. Petersen, Juel & Krøyer TeroTech A/S, er næstformand.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Derfor er alle ansatte pillet ud af Sydbank hovedsæde i Esbjerg

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg For abonnenter

Se billeder og video: Kom med ind i Alssundbroens hemmelige rum

Esbjerg For abonnenter

Millionerne er afsat, men firebørnsfamilien venter på femte år på cykelstien: Det er godt nok vildt, det skal tage så lang tid

Esbjerg

Efterlyst mand fra Esbjerg er fundet i god behold

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Kommentar: Der er ikke så meget at rafle om - det er blodig  alvor for SønderjyskE frem mod vinterpausen

Vejen

Svindel, korruption eller krænkende adfærd: Nu får kommunen en whistleblowerordning

Aabenraa For abonnenter

Peter har kastet anker midt i fjorden: Han kunne ikke holde ud at bo på land

Esbjerg

Esbjerg skal have kødfrie dage i de offentlige institutioner

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Varde For abonnenter

Der var ubetalte regninger for 50 millioner, da gigant-landbrug kollapsede: Hvorfor mistede én underleverandør ikke en øre?

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Sydjylland For abonnenter

Danmark indkøbte i hemmelighed udskældt pigtråd til at holde flygtninge ude af landet: Dræberhegn opbevares i Skrydstrup

Varde For abonnenter

Nabo om dispensation til 85 procent større byggefelt: At tillade sig at kalde det en mindre ændring – det er flabet

Haderslev For abonnenter

Balladen om naturnationalpark i Pamhule fortsætter: - Afslag blev givet på ufuldstændigt grundlag

Annonce