Annonce
Esbjerg

Offshorekoncern i Esbjerg tvunget til afskedigelser

NorSea måtte med udgangen af juli afskedige et antal medarbejdere. I alt er der tale om en netto nedgang i job på ni ansatte, oplyser direktør. PR-foto
Af flere årsager har virksomheden NorSea på Esbjerg Havn måttet afskedige medarbejdere. Ifølge topchefen er der tale om en nettonedgang i antallet af ansatte på ni.
Annonce

Esbjerg: Eksperter har tidligere fastslået, at lav oliepris og den verdensomspændende covid-19 epidemi er en giftig cocktail for olieindustrien. Samtidig gør nedlukningen af Tyra-feltet ikke ligefrem situationen nemmere, og det har samlet set medført, at en af Esbjergs store offshore-koncerner, NorSea, med udgangen af juli har måttet afskedige ansatte.

- Vi har oplevet en netto nedgang i personalet på ni kollegaer siden marts. Ikke kun covid-19 og den lave oliepris som har spillet ind, også flere er opsagt på grund af nedlukningen af Tyra både offshore og onshore, oplyser administrerende direktør Jesper Høj-Hansen.

NorSea måtte også i begyndelsen af coronakrisen – i marts – sende omkring ti ansatte hjem.

I maj delte NorSea imidlertid en for virksomheden særdeles positiv nyhed, idet NorSea havde indgået en ny tiårig basekontrakt, som med servicering af det franske olieselskab Total sikrede 120 arbejdspladser.

NorSea Denmark beskæftiger godt 250 medarbejdere i Danmark og Storbritannien og er en del af NorSea Group med i alt 1.200 medarbejdere fordelt på 19 baser på globalt plan. Hovedaktionær i NorSea Group er den norske Wilhelmsen-koncern med 21.000 medarbejdere i 74 lande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce