Annonce
Billund

Ole Lundsteen udstiller biler i Vestergade

Bilforhandler Ole Lundsteen har fået udstilling til nogle af sine biler på Vestergade 134 i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Bilforhandler Ole Lundsteen fra Stenderup-Krogager har lejet et stykke jord i Vestergade 134, hvor han udstiller nogle af sine mange biler.
Annonce

Grindsted: Bilforhandler Ole Lundsteen har lejet et område mellem IM Genbrug og bilforhandler René Schröter i Vestergade, hvor der er plads til otte biler, som Ole Lundsteen har til salg.

- Det er kun udstilling, og det er for at mine biler skal blive mere synlige. Mit telefonnummer står i alle bilerne, og jeg kan være der indenfor 12 minutter, siger Ole Lundsteen.

Faktisk kan man på en måde tale om, at Ole Lundsteen vender "hjem", da han for 10 år siden både havde værksted og udendørs udstilling i Vestergade 134.

- Jeg køber bilerne ved bilforhandlere i Vejle, Kolding og Esbjerg. Som regel ubeset, da jeg stoler på de forhandlere, som jeg samarbejder med. De vil ikke have dem stående, hvis de ikke kan tjene mindste 20.000-30.000 kroner på dem, fortæller Ole Lundsteen.

Annonce

120 biler om året

Han henter selv bilerne ved forhandlerne og tager dem hjem, hvor de bliver klargjort og de ting der med dem, bliver repareret inden de bliver synet og gjort klar til salg.

- Peugeot og Toyota er nogle af de mest populære mærker. Jeg har nemmest ved at lave franske biler. Der er som regel ikke så meget rust i, siger Ole Lundsteen.

Hans forventninger til sin nye udstilling i Vestergade er, at der bliver solgt lidt biler.  Han bruger Gul & Gratis og Den Blå Avis til at reklamere for sine biler og det har fungeret i flere år.

- Jeg sælger cirka 120 biler om året og jeg skulle da gerne sælge fire-fem stykker om måneden her i Vestergade, siger Ole Lundsteen.

Der er plads til otte biler på det areal, som bilforhandler Ole Lundsteen har lejet af IM Genbrug i Vestergade 134 i Grindsted. Foto: Jan Kronvold

Hans kundekreds er meget bred. Faktisk har han hele familier, der køber en billig brugt bil og kører i den i nogle år, inden de skifter den ud. Der er dem, som køber en bil som bil nummer to og så er der naturligvis unge mennesker, der køber bil for første gang. Så det er en blandet skare, der handler hos Ole Lundsteen.

Han har indtil videre lejet området af IM Genbrug fra til nytår, hvor han tager stilling til, om han også vil have biler stående i 2021, eller han igen vil koncentrere sig om værkstedet og bilerne på Bemsigvej.

Lundsteen Auto

Lundsteen Auto sælger billige brugte biler, der er klargjorte og nysynede.

Han har værksted, udstilling og kontor på Bemsigvej 16 i Stenderup-Krogager, men nu har han også fået udstilling på Vestergade 134 i Grindsted.

Ole Lundsteen kan kontaktes på telefon: 2961 3455


Jeg køber bilerne ved bilforhandlere i Vejle, Kolding og Esbjerg. Som regel ubeset, da jeg stoler på de forhandlere, som jeg samarbejder med. De vil ikke have dem stående, hvis de ikke kan tjene mindste 20.000-30.000 kroner på dem,

Ole Lundsteen, Lundsteen Auto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce