Annonce
forside

Ole Petersen har godt fat i podiet

Ole Petersen kørte to stabile løb på Ring Djursland og sikrede sig vigtige point til mesterskabskampen i Danish Supertourisme Turbo. Foto: Uwe Iwersen

Søndagens sidste løb blev aflyst, men det lokale håb i motorsportsserien Danish Supertourisme Turbo, Ole Petersen, fik et godt udgangspunkt for sæsonens videre færd.

BREDEBRO/RING DJURSLAND: Ole Petersen, Bredebros unge racerhåb, sørgede i weekendens afdeling af Danish Supertourisme Turbo for, at der fortsat er fuld tænding på sæsonens ambitioner. Petersen vil nemlig gerne være på podiet, når sæsonens samlede resultat skal gøres op til efteråret.

Weekendens løb på Ring Djursland gav to andenpladser af to mulige, da weekendens tredje løb blev aflyst som følge af et stort uheld i en af weekendens andre bilklasser.

- Vi fik et par gode resultater med fra Djursland. Det åbner op på den måde, at vi ligger godt i kampen om top tre nu. Det ser ret godt ud for tiden, forklarer Ole Petersen.

Bredebro-køreren fik imidlertid ikke chancen for at krone værket med en stærk finale, hvor han ellers skulle have startet forrest.

- Det var ærgerligt, vi ikke fik kørt finalen, men vi er alt i alt meget positivt stemte efter weekenden her. Nu er næste opgave på Rudskogen i Norge, og jeg glæder mig virkelig til at køre igen. Det giver én blod på tanden, når man har en konkurrencedygtig bil, forklarer han.

Ole Petersen er aktuelt på den samlede tredjeplads i mesterskabet, ni point efter den førende Kevin Rossel.

Annonce
Løbsweekenden på Ring Djursland var årets anden. Næste opgave for Ole Petersen og resten af teamet er på Rudskogen i Norge. Her ses han køre ved årets sæsonpremiere på Padborg Park. Foto: Niklas Majgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce