Annonce
forside

Ole Petersen sætter jagten på point ind

Midt i sæsonen står Ole Petersen med gode kort på hånden i Danish Supertourisme Turbo-mesterskabet. Blot seks point skiller Bredebro-køreren fra den mesterskabsførende Kevin Verner. Foto: Uwe Iwersen

Det ser lyst ud i tabellen for racerkører Ole Petersen fra Bredebro. Aktuelt ligger han på en samlet andenplads i Danish Supertourisme Turbo-mesterskabet, og lørdag går sæsonen for alvor ind i sin afgørende fase.

BREDEBRO/PADBORG: Ole Petersen og resten af familieteamet OP Motorsport er i fuld gang med de sidste forberedelser til den anden halvdel af sæsonen i Danish Supertourisme Turbo. Midtvejspunktet i den syv weekender lange kalender er det traditionsrige Night Race på Padborg Park. Her køres to af tre heats i Supertourisme-serien i mørke.

Men for Ole Petersen er mørket en mindre ting. Det store mål for Bredebro-køreren er at skaffe masser af point til kontoen, for i det samlede DM har han i øjeblikket andenpladsen, blot seks point efter den førende Kevin Verner.

- Vi har ét mål for løbene på lørdag, og det er at samle point sammen. Vi har også forberedt os efter bedste evne på mørket. At vi skal køre i mørke betyder blandt andet, at man skal være lidt mere forudseende i sin kørsel, for ellers kan det hurtigt få en ende, forklarer Ole Petersen og uddyber:

- Det er især vigtigt lige nu, for de næste løbsweekender ligger meget tæt. På den måde er Night Race den weekend, der kan smadre mest for én i mesterskabet - for der er simpelthen ikke tid til at reparere store skader, når vi skal køre to weekender mere i september.

Annonce

Vi har ét mål for løbene på lørdag, og det er at samle point sammen. Vi har også forberedt os efter bedste evne på mørket. At vi skal køre i mørke betyder blandt andet, at man skal være lidt mere forudseende i sin kørsel, for ellers kan det hurtigt få en ende.

Ole Petersen, racerkører.

Løbskalenderens højdepunkt

Med Night Race som kalenderens højdepunkt betyder det også, at der dels er et par nye kørere med i klassen, dels har mange af deltagerne planer om at gøre alt for at vinde. Men Ole Petersen tager det mere roligt - og dog:

- Det er jo for de fleste højdepunktet på kalenderen, så mange vil gerne vinde. Jeg har et mesterskab at køre for, så jeg har i virkeligheden tænkt mig at tage det lidt mere roligt - men det er klart, at jeg samtidigt skal finde ud af at være offensiv, for vi skal gerne have hentet Kevin Verners føring ind.

Efter lørdagens løb i Padborg resterer afdelinger på tyske Hockenheimring og Ring Djursland, inden finalen køres på Padborg Park til oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce