Annonce
forside

Ole Petersen sikrer sig føringen i Danish Supertourisme Turbo

Ole Petersen sejrede samlet på Ring Djursland i weekendens afdeling af Danish Supertourisme Turbo og sikrede sig det bedst mulige udgangspunkt til årets finale på Padborg Park i oktober. Foto: OP Motorsport

Ole Petersen havde en stor opgave foran sig i weekendens sjette afdeling af Danish Supertourisme Turbo. Den løste han over al forventning, da han søndag eftermiddag sejrede på Ring Djursland.

BREDEBRO/RING DJURSLAND: Det lokale håb i motorsportens Danish Supertourisme Turbo, Ole Petersen, gik ind til sæsonens næstsidste løbsweekend med ét klart mål - at opnå en sikker førsteplads i årets samlede mesterskab. Det lykkedes.

Med en samlet sejr i septemberløbet på Ring Djursland er Ole Petersen fra Bredebro nu alene i front for mesterskabet. Og det på trods af, at Ring Djursland ikke just er en bane, der er et perfekt match til Ole Petersens bil:

- Min plan lykkedes. Jeg gik ud og kørte fornuftigt - men jeg var nødt til at presse ret hårdt for at følge med. Der er to klasser i serien - V6 og Turbo. V6'eren som jeg kører i, er ikke helt så hurtig som turbobilerne på Ring Djursland - selv om bilerne burde være lige. Turbobilen har mere moment og er derfor klart bedst, når der køres op ad bakke - og Ring Djursland har jo mange bakker, så det har en del at sige der, lyder det fra Ole Petersen.

Annonce

Mesterskabsføring

Med en god og vedholdende indsats lykkedes det imidlertid Bredebro-køreren at få finalesejren i hus, og derfor er det med de absolut bedste kort på hånden, at Ole Petersen og OP Motorsport/Team Jørgen Hansen Biler kan se frem til årets finale på Padborg Park den 13-14. oktober:

- Inden weekenden manglede vi 13 point i at føre mesterskabet, når man trækker de dårligste resultater fra. Med weekendens tre løb er jeg nu foran med 30 point, forklarer han. Det er 30 ganske beroligende point, tilføjer han:

- Det giver en vis ro i baglandet, at vi kan tage til finalen og ikke nødvendigvis behøver at presse alt til det yderste for at kunne kæmpe med om titlen. Der er godt humør i hele teamet, men vi går fortsat ydmygt til opgaven, afrunder han.

I AM-klassen for seriens nye kørere blev det i øvrigt også til sønderjysk sejr på Djursland. Her vandt Kevin Suenson fra Gram, da han vandt sin anden klassesejr i lige så mange forsøg. Han debuterede ved natteløbet Night Race den 1. september på Padborg Park og vandt ved den lejlighed også.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce