Annonce
Sønderborg

Ole Prip Hansen udstiller på Sophienholm

Ole Prip Hansen udstiller hvert år på Sophienholm. Arkivfoto: Timo Battefeld
Annonce

Sønderborg: Igen i år er kunstneren Ole Prip Hansen med på Corner-udstillingen på Sophienholm i Lyngby.

Ole Prip Hansen fra Sønderborg er med i kunstnersammenslutningen Corner, som har kunstnere med fra hele landet. Medlemmerne udstiller sammen hvert år i januar på Sophienholm.

Ole Prip Hansen har 12 oliemalerier med på udstillingen. De bærer titler som 'Vintersol, Als', 'Mark ved Alssund' og 'Skanser ved Dybbøl'. Maleriet 'Grænse ved Siltoft' forestiller grænseovergangen med et gendarmhus. Ole Prip Hansens farfar var også gendarm.

Udstillingen åbner lørdag den 18. januar klokken 11.00 med en fernisering. Klokken 13.30 åbnes udstillingen af Lyngby Taarbæk Kommunens formand for kulturudvalget, Mette Schmidt Olsen, samt forfatter Thøger Jensen. Udstillingen er på dagen åben til klokken 17.00. Udstillingen er åben frem til den 16. februar. Se mere om åbningstider på www.corner.dk

Ole Prip Hansen arbejder desuden for tiden på et stort maleri til Ulkebøl Forsamlingshus. Maleriet handler om afstemningsdagen den 10. februar 1920. Maleriet er tre-fløjet, 2,25 meter bredt og er inspireret af et foto fra afstemningsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce