Annonce
Sønderborg

Ole Prip Hansen udstiller på Sophienholm

Ole Prip Hansen udstiller hvert år på Sophienholm. Arkivfoto: Timo Battefeld

Sønderborg: Igen i år er kunstneren Ole Prip Hansen med på Corner-udstillingen på Sophienholm i Lyngby.

Ole Prip Hansen fra Sønderborg er med i kunstnersammenslutningen Corner, som har kunstnere med fra hele landet. Medlemmerne udstiller sammen hvert år i januar på Sophienholm.

Ole Prip Hansen har 12 oliemalerier med på udstillingen. De bærer titler som 'Vintersol, Als', 'Mark ved Alssund' og 'Skanser ved Dybbøl'. Maleriet 'Grænse ved Siltoft' forestiller grænseovergangen med et gendarmhus. Ole Prip Hansens farfar var også gendarm.

Udstillingen åbner lørdag den 18. januar klokken 11.00 med en fernisering. Klokken 13.30 åbnes udstillingen af Lyngby Taarbæk Kommunens formand for kulturudvalget, Mette Schmidt Olsen, samt forfatter Thøger Jensen. Udstillingen er på dagen åben til klokken 17.00. Udstillingen er åben frem til den 16. februar. Se mere om åbningstider på www.corner.dk

Ole Prip Hansen arbejder desuden for tiden på et stort maleri til Ulkebøl Forsamlingshus. Maleriet handler om afstemningsdagen den 10. februar 1920. Maleriet er tre-fløjet, 2,25 meter bredt og er inspireret af et foto fra afstemningsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce