Annonce
Kolding

Olieudslip stammer formentlig fra bus: Var skyld i flere trafikuheld fredag morgen

Her ved busstationen er der også blevet spildt olie og spredt grus. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Kolding: Den olie, der fredag morgen har ligget som film på vejene og skabt trafikkaos flere steder i det centrale Kolding, stammer formentlig fra en bus.

Det oplyser Jørn Lindhardt, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, der fortæller, at der er tale om dieselolie.

Olieudslippet er skete på adskillige veje i Kolding. Der er ifølge Kolding Kommune tale om Fynsvej, Fredericiagade, Buen, Skamlingvejen, Domhusgade, Østerbrogade, Agtrupvej, Brændkjærgade og Dannersvej.

- Det ligner en busrute. Det er derfor, vi tænker, at det stammer fra en bus. Vi er i gang med at lokalisere, hvilken bus det stammer fra, fortæller Jørn Lindhardt.

Annonce

Fem uheld

Dieselolien betød, at der flere steder var spejlglat, og ifølge Jørn Lindhardt skete der hele fem trafikuheld i løbet af formiddagen. Alle uheld er sket ved lav fart og har ikke medført personskader.

- Bilerne er sluppet med buler. Det har været den slags uheld, hvor bilerne er kurret over i andre, når de har forsøgt at bremse, siger vagtchefen.

- Nogle steder har det været så glat, at når folk skulle sætte i gang igen, så har hjulene bare snurret rundt, siger han.

Vagtchefen oplyser, at brandvæsenet har indsat en grusvogn, der skal sprede grus på strækningerne, så det ikke er så glat længere. Arbejdet forventes at tage det meste af formiddagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce