Annonce
forside

Om jeg altid kritiserer kommunalbestyrelsen

Annonce

Læserbrev: På grund af mit læserbrev 8. oktober i JydskeVestkysten om sloganet "Rig på tur" er jeg lidt vredt blevet spurgt, hvorfor jeg altid kritiserer kommunalbestyrelsen.

Det gør jeg ikke altid, men hvis jeg opdager det, så kritiserer jeg kommunalbestyrelsen, hvis den træffer beslutninger,

som dræber ildsjæle, forringer leveforholdene i kommunens landområder og øger kommunens affolkning, som lukningen af de otte landsbyskoler gjorde.

Som øger centraliseringen og overadministrationen og skaber større afstand mellem borgere og myndigheder, som rådhusbyggeriet i Tønder gjorde.

Som skaber splid i befolkningen, som planen om de 28 mulige vindmølleområder gjorde.

Som ødelægger bevaringsværdige bygninger og historisk og kulturelt vigtige anlæg såsom Storegade 21 i Højer og Fiskbæk bro.

Som er dyre og uden gavnlig virkning og latterliggør kommunalbestyrelsen, som det er tilfældet med købet af sloganet "Rig på tur" til 250.000 kroner (en kvart million kroner).

NB: Jeg skrev i mit læserbrev af 8. oktober, at valget af sloganet "Rig på tur" ikke ville øge kendskabet til Tønder Kommune, jeg tog fejl. Tønder Kommunes valg af sloganet "Rig på tur" har været meget omtalt i mange landsdækkende medier. Jeg beklager, at jeg tog fejl, men jeg ville nu hellere have været det øgede kendskab på det foreliggende grundlag foruden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Esbjerg

Bisiddere nægtes fortsat adgang til møder på jobcenter: - Uværdigt, at systemet tromler borgerne

Annonce