Annonce
Læserbrev

Om lidt bliver der stille!

Vi står midt i den dyreste og mest omfattende krise i vores levetid. Trods fuld opbakning til regeringens hårde nedlukning, hersker der ikke længere tvivl om, at regeringen har begået alvorlige fejl i forløbet. Det var ventet, men i stedet for at lægge dem åbent frem og rette ind, søger regeringen nu med alle midler at slører sine fejl.

Med hidtil usete og historiske magtbeføjelser, har regeringen optrådt egenrådigt og magtfuldkomment, samtidig med, at man med hård hånd har hemmeligholdt vitale informationer om smittetryk og testresultater, for både partier, forskere og offentligheden.

Det er blevet til en giftig cocktail for vores demokrati. Regeringen forhandler med den ene hånd med folketingets partier, “At gun point” og ud fra devisen: ”Enten er I med - eller så må I stå alene – det er alt eller intet”, samtidig med at man med den anden hånd groft udnytter den tillid man er blevet vist.

Vi burde glæde sig over vores demokratis unikke evne til at stå sammen. I stedet spreder mistilliden sig, mens folketingets partier er blevet gjort til statister. Folketinget har vist regeringen en uhørt stor tillid. Det er svært at se at regeringen anerkender det faktum.

Mette Frederiksen og hendes mindretalsregering i øjeblikket kan sole sig i popularitetens sol, men snart vil både de barske økonomiske og parlamentariske konsekvenser ramme regeringen som en solformørkelse. Befolkningens taktfaste klapsalver overdøver i øjeblikket nedlukningens dystre og ødelæggende konsekvenser for det danske samfund, men om lidt bliver der stille!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Kræmmere rykkede i Perlegade

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce