Annonce
Varde

Ombygning på Agerbæk Skole går snart i gang

Skoleleder Kenneth Bjerre og lokalpolitiker Holger Grumme (R) står i det lokale, der skal omdannes til nyt bibliotek. Arkivfoto: Josephine Fontenay

Agerbæk: Alt er politisk godkendt, så nu kan ombygningen af Agerbæk Skole gå i gang i midten af marts. I maj eller juni 2020 skal det være færdig.

Der er flere ting på skolen, der skal ændres, men det mest omdiskuterede er, at der bliver oprettet et bibliotek, der skal fungere som både folkebibliotek og skolebibliotek. Der er nu lavet en indretningsplan, og planen er, at reolerne skal kunne flyttes, så rummet bliver fleksibelt og kan bruges til flere ting. Der er også en bænk, der samtidig kan bruges som scene.

Projektet har trukket ud, da de oprindeligt afsatte 14,2 millioner kroner viste sig at være for lidt til alle de ønsker, der var til byggeriet. Enden på det blev, at projektet blev skåret en smule til, mens politikerne samtidig fandt 2,6 millioner kroner ekstra.

Agerbæk Bibliotek på Kærvej forbliver åbent, indtil det nye bibliotek på skolen er klar. Oprindeligt skulle det bibliotek være lukket i 2016.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Så er brandårsagen fundet: Fire bekendte på vandretur forårsagede storbrand

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Annonce