Annonce
Esbjerg

Omkørsel forude: Gravearbejde forstyrrer trafikken i Guldager

Arbejdet foregår i to etaper og løber indtil jul. Første del berører strækningen fra Guldagervej 97 til Tarphagevej fra mandag og frem til midten af november. Anden del strækker sig fra Guldagervej 97 og hen til Guldager Byvej, og her vil Din Forsyning arbejde fra midten af november og frem til jul. Kort: Din Forsyning
Kloak- og vejarbejde vil forstyrre trafikken på Guldagervej i Guldager fra mandag og frem til jul.
Annonce

Mandag den 21. september går Din Forsyning i gang med at arbejde på kloakken langs Guldagervej. Det kommer i perioder til at påvirke trafikken i området.

I første omgang arbejdes der på strækningen fra Guldager Byvej til kort før Tarphagevej. Her spærres vejen for biler frem til midt i november.


Vi sørger for at skilte for omkørsel til bilerne, og cykelstien vil fortsat være åben

Julie Maj Bryderup Gaardsdal, kommunikationskonsulent hos Din Forsyning


Formålet med arbejdet er at adskille regnvand og spildevand. Det skal mindske risikoen for oversvømmelser og samtidigt bidrage til et bedre vandmiljø i Guldager Møllebæk.

Arbejdet foregår i to etaper og løber indtil jul.

Anden etape strækker sig fra Guldagervej 97 og hen til Guldager Byvej, der vil være spærret for biltrafik fra midt i november.

- Vi sørger for at skilte for omkørsel til bilerne, og cykelstien vil fortsat være åben. Man kan også fortsat krydse vejen til fods eller på cykel ved Guldagergårdsvej, forklarer Julie Maj Bryderup Gaardsdal, kommunikationskonsulent hos Din Forsyning.

Annonce

Nyt krydsningshelle

For ikke at genere brugerne af Guldagervej med vejarbejde flere gange, har Esbjerg Kommune besluttet at fremrykke etableringen af en ny krydsningshelle ved Guldagergårdsvej og Den Internationale Skole fra 2021 til 2020.

Det nye krydsningshelle betyder, at gående og cyklister på stien fremover kan krydse Guldagervej i to tempi, hvilket øger sikkerheden. Anlægget udføres samtidig med kloakarbejdet og projekter koster 950.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce