Annonce
Debat

Omskæring er en gammel skik

Læserbrev: Omskæring betyder, at man fjerner et totalt overflødigt stykke skind fra en drengs penis. Det er en skik, som nogle religioner har brugt i flere tusind år. Man kan ikke fjerne denne skik ved at gøre omskæring strafbart.

Her i landet findes flere tusind mænd, der er blevet omskåret, har man spurgt nogle af dem, om de er kede af at være blevet det? Jeg har ikke hørt eller set nogen beklage sig.

Jeg tror ikke, at de mennesker, der vil gøre omskæring strafbart, har nogen medlidenhed med drengene. Det er forældrene, man vil ramme. Man håber sikkert på, at nogle af disse mennesker vil forlade Danmark, dersom omskæring gøres strafbart.

En ting er sikkert, vort retsvæsen vil ikke kunne klare de mange sager, der vil blive, dersom omskæring gøres strafbart.

De drenge, som bliver omskåret, slipper for en masse ubehag, den dag de begynder at blive voksne. Et ubehag, som os der ikke er blevet omskåret, har måttet døje med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce