Annonce
Billund

Onemanshow for voksne og workshops der flytter

Danseren og performeren Poul Gordon kan opleves både med One Man Show for voksne og workshops i Dance Acrobatic i Billund. PR Foto
Den internationalt kendte danser og performer giver Onemanshow for voksne og holder workshops i Dance Acrobatic i forbindelse med Trekantsområdets Festuge.

Billund: Han er ikke helt almindelig, og det er hans Onemanshow for voksne heller ikke.

Paul Gordon, internationalt anerkendt danser og performer og Balletskolens balletmester, har masser af karisma og humor, så det bliver ikke kedeligt, når han 23. august opfører sit show "Mad at Dance" i Teatersalen, Billund Centret.

Showet er et arrangement i Trekantområdets Festuge, og derfor har voksne gratis adgang til showet, som man normalt ikke ser i Billund.

Her kombinerer Paul Gordon dans, komedie, improvisation og livsundervisning fra sine mange år som professionel kunstner.

Paul har arbejdet på scener rundt om i verden, fra Broadway til Seoul Opera House og på tv for over 1,5 milliarder mennesker, fra David Letterman Show til Zulu Comedy Gala.

- Jeg glæder mig til at performe i Billund med mit show, der handler om livet og det brillante og tragiske i at være menneske på denne planet, siger Paul Gordon.

Annonce

Workshop og danseshow

Paul Gordon, internationalt anerkendt danser og performer og Balletskolens balletmester, står for to gratis arrangementer i anledning af Trekantområdets Festuge.

Workshop i Dance Acrobatic for drenge og piger fra 11 år og op: fredag 22. august kl. 15.30-17 samt lørdag 24. august kl. 12-15. Visning på Torvet i Billund kl. 14.30. Man melder sig til begge dage.

Læs mere på www.billundkultur.dk

Onemanshow for voksne "Mad at Dance": fredag 23. august kl. 19.30 i Teatersalen, Billund Centret, Hans Jensensvej 6 c, Billund.

Flyt fødderne

Temaet for Trekantområdets festuge er i år "Flyt dig", og derfor er det oplagt, at Billund Kulturskole tilbyder en gratis workshop i Dance Acrobatic, hvor man med Paul Gordon som instruktør gratis kan prøve det nye fag i Kulturskolen.

Tilbuddet er for alle drenge og piger fra 11 år og op.

Dance Acrobatic er en ny og sjov måde at bruge sin krop på. Man kan komme alene eller tage sine venner med, så man kan prøve det sammen.

I samarbejde med de andre deltagere lærer man at bygge akrobatiske figurer op med hinanden, og man er selv med til at finde på nye idéer. Workshoppen holdes fredag 23. og lørdag 24. august, og der sluttes af med en kort visning på Torvet i Billund lørdag eftermiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce