Annonce
Tønder

'Onkel' rykker hjem i stuerne

Fra dengang, der var offentlige forsamlinger. Tønderdramaet 'Onkel' modtog i februar en Bodil for bedste manuskript. Nu kan filmen købes til streaming på nettet. Arkivfoto: Ole Caspersen
Der er trykket på pauseknappen til biografture, og derfor har folkene bag Tønder-filmen 'Onkel' sendt filmen på nettet.

TØNDER/DANMARK: Biograferne er corona-lukket, og derfor er der kun ét sted at se nye film, nemlig hjemme foran privat-lærredet. Derfor sender holdet bag 'Onkel' ved et hasteindgreb det Bodil-vindende Tønder-drama ud i på internettet.

- Vi har måttet aflyse nogle forestillinger på grund af corona. Men nu er der gode nyheder til dem, der ikke har fået den set, eller som har lyst til at se den igen.Vi har arbejdet hurtigt for at få filmen tilgængelig til leje, og filmen kan nu både lejes og købes online på blandt andet Blockbuster og iTunes. Så nu er det muligt at se den hjemme i stuerne, fortæller filmens instruktør, Frelle Petersen.

Tænker du også ud af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Annonce