Annonce
Tønder

Online-foredrag skal holde humøret oppe

Indehaver af Ressource Detektiven, Hanne Aalling Risager, tilbyder gratis online foredrag, mens coronakrisen raser. Privatfoto
Hanne Aalling Risager fra Ressource Detektiven i Tønder er begyndt at holde foredrag online. - Vi har brug for optimisme, lyder forklaringen.
Annonce

TØNDER: Mandag aften var den store premieredag for Hanne Aalling Risager fra Ressource Detektiven i Tønder. Her gik hun for første gang live på facebook med et foredrag. Det var første gang, men ikke sidste gang, forsikrer hun.

- Jeg havde simpelthen sådan en god følelse i maven undervejs, og når jeg har det, så er jeg sikker på, at det var et godt foredrag, lyder det fra Hanne Aalling Risager.

Udover at mavefornemmelsen var god, var det også en sjov oplevelse, fortæller hun videre:

- Normalt, når jeg holder foredrag, så kigger jeg jo ud på folk undervejs. Denne gang havde jeg fornøjelse af at kigge på mig selv på en skærm i en time. Det var lidt sjovt og anderledes, lyder det med smil i stemmen.

Tænker du også ud af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Annonce

Brug for optimisme

Hos Ressource Detektiven har Hanne Aalling Risager siden 2003 arbejdet med at udvikle mennesker og hjælpe dem med at skabe et liv med fokus på trivsel, glæde og selvværd. Og det skal de nye online-foredrag hjælpe til med.

- Idéen er udsprunget af den nuværende situation med coronaen. Jeg kunne jo se, høre og mærke, at vi alle har brug for optimisme og håb. Og jeg har tænkt mig, dels at fortsætte med online-foredrag hver mandag så længe, der er lukket ned. Men jeg har faktisk allerede planer om, at det skal fortsætte i et eller andet omfang også bagefter. Simpelhen fordi, det er en super måde at nå ud til folk på, konstaterer hun.

Annonce

Om at mestre livet

Det næste foredrag på mandag har fået titlen "Om at mestre livet", og Hanne Aalling Risager har også allerede besluttet, at foredraget, der streames online mandag den 6. april skal handle om intuition.

Hun er fortrøstningsfuld i forhold til, at der - på trods af alt det triste, også vil komme noget godt ud af corona-krisen.

- Jeg er sikker på, at den her oplevelse vil sætte sig nogle aftryk hos os, som vi kan bruge og lære af fremadrettet, siger Hanne Aalling Risager.

Man kan følge foredragene - eller se dem efterfølgende - på Ressource Detektivens Facebookside. Der kommer et nyt foredrag fast hver mandag klokken 19.30, så længe Danmark er lukket ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce