Annonce
Tønder

Online modeshow rækker ud i en lukket tid

Pernille Lundgaard fra Brinksgaard gør sig umage for at tænke ud af boksen i denne her tid. Senest med online modeshows. Arkivfoto: Betina Skjønnemand
Livsstilsbutikken Brinksgaard har i denne uge afholdt modeshow online. Det skal vise forårskollektioner frem, men også hæve humøret hos dem, der kigger med.
Annonce

Tønder: Der er behov for at tænke alternativt, mens det meste af Danmark fortsat er lukket ned. Og hos livsstilsbutikken Brinksgaard i Rørkær udenfor Tønder, har de taget udfordringen op.

De har således tre gange i denne uge inviteret til modeshow - på deres Facebookside.

- Vi plejer at holde nogle modeshows i butikken, hvor vi er omkring 30 deltagere hver gang, men det kan vi jo af gode grunde ikke gøre nu. Så måtte vi jo tænke lidt alternativt, lyder det fra Pernille Lundgaard fra Brinksgaard.

Modeshowene blev streamet live på Brinksgaards Facebookside, og lige under 100 personer så med live på showet, der blev delt i tirsdags. Men efterfølgende har endnu flere tjekket showet ud.

- Det er jo det, der er lidt smart. Selvom man ikke er med live, så kan man stadig gå ind og se modeshowet. Showet i tirsdags har været vist 2800 gange indtil nu efterfølgende. Så det er da rigtig godt, fortæller Pernille Lundgaard videre.

Tænker du også du af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Annonce

Rækker ud

Pernille Lundgaard vil dog stadig gå videre med de traditionelle modeshows, når coronakrisen er overstået. Men i mellemtiden skal livestream være med til at holde humøret oppe.

- Vi når ud til nogle, som vi normalt ikke kommer ud til. Der er efterfølgende folk, der har ringet og bedt om, at vi kommer ud med noget tøj, og andre har ringet og bestilt tid til at komme i butikken. De er mere trygge, når de ved, at de er alene i butikken. Så det er dejligt, at vi trods alt kan holde lidt gang i det, lyder det videre.

Pernille Lundgaard mener også, at det er nødvendigt at tænke lidt ud af boksen i den her tid.

- Vi trænger alle til at blive lidt muntret op. Og på den her måde kan vi måske holde humøret lidt oppe. Det er i hvert fald tanken, konstaterer hun.

Lige nu vil hun se tiden an og se, hvad der kommer til at ske efter påske. Men hvis nedlukningen fortsætter, så har hun flere tiltag i ærmet.

- Så finder vi sikkert noget andet at livestreame. Måske hvor vi blander drinks eller noget. Et eller andet må vi finde ud, siger Pernille Lundgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce