Annonce
Haderslev

Opbakning til de frivillige

Nils Sjøberg, folketingskandidat i Haderslev Kredsen, RV. Privat foto.
Annonce

Vi hilser på de frivillige i genbrugsbutikker. I indgangen til sundhedshuset. På biblioteker, i foreninger, museer og mange andre steder.

Det er afgørende for vores hverdag, at nogen engagerer sig og er frivillige. Ikke bare, fordi det er gratis, men fordi de frivillige kommer med en rigtig god - ja frivillig - attitude.

Fælles for de frivillige er et helt enestående engagement. En lyst til at bidrage til og være en del af et fællesskab. Det vil vi gerne sige de rigtig mange frivillige i Haderslev Kommune tak for ved at vise respekt for deres store arbejde. Uden dette frivillige engagement ville samfundet ikke kunne hænge sammen.

Derfor har vi i det år, som nu snart er gået, forsøgt at få skabt rimelige forhold for bl.a. Vennekredsen i Vojens, som så mange andre frivillige organisationer er blevet opkrævet et affaldsgebyr.

Vi er nået et stykke videre med sagen efter, at vi har haft affaldsgebyret oppe i Folketinget flere gange siden "Venskabskredsen´s” Jens Peter Rasmussen gjorde os opmærksom på sagen. Vi er desværre ikke helt i mål endnu.

På det kommende byrådsmøde har Radikale Venstre stillet et forslag om at revidere Haderslev Kommunes ”politik for medborgerskab og samspil med frivillige”.

Målet er at nytænke den eksisterende ”politik for medborgerskab og samspil med frivillige” for at øge respekten om de frivilliges arbejde.

Vi skal have samarbejdet med Vision Gram og Forum Vojens tilføjet i politikken i det kommende arbejde og styrke samarbejdet med frivillige i Haderslev by og Starup. Alt sammen med det klare mål at sikre, at de frivilliges arbejde bliver styrket både på lokalt og meget gerne også på landsplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce