Annonce
Sydjylland

Opdateret: Politiet forsøger at kortlægge den dræbtes aktiviteter

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med en mand, som muligvis er den sidste, man med sikkerhed ved, har set den 76-årige i live. Den 76-årig og den efterlyste mand blev set onsdag den 5. september ved middagstid. Foto: Jesper Orry

Syd- og Sønderjyllands Politi har kun modtaget et par enkelte henvendelser i forbindelse med drabet på den 76-årige mand i Esbjerg.

Annonce

Manden, som Syd- og Sønderjyllands Politi gerne ville have kontakt med, har selv henvendt sig i dag, lørdag.

- Manden er blevet afhørt, og hans forklaring indgår ligesom andre vidners forklaring i sagen. Efterforskningen fortsætter med både afhøringer og tekniske undersøgelser, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse lørdag klokken 15:09.

Esbjerg: Fredag kom det frem, at det mistænkelige dødsfald på Tinghøjs Allé i Esbjerg viste sig at være drab på en 76-årig mand. Syd- og Sønderjyllands politi arbejder nu på at kortlægge den 76-åriges sidste dage og timer, inden han blev dræbt ved stump vold, og derfor vil politiet gerne i kontakt med en mand, som måske er den sidste, der har set den 76-årige i live.

- Vi har fået et par enkelte henvendelser, men ikke noget afgørende, siger Helle Lundberg, kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands Politi, lørdag til JydskeVestkysten.

Manden, de gerne vil i kontakt med, blev set med den 76-årig onsdag den 6. september ved middagstid. Manden beskrives som 55-60 år gammel, cirka 175 cm høj og kraftig af bygning, kort håret, iført lys jakke og taler med københavnsk/sjællandsk dialekt.

Helle Lundberg fortæller, at politiet ikke har nogen formodning om, at manden har noget med drabet at gøre.

- Vi håber, at manden kan genkende beskrivelsen, og han kontakter os, så vi kan få kortlagt den dræbtes aktiviteter og færden, siger hun.

Først blev sagen efterforsket som et mistænkeligt dødsfald, men fredag fortalte Syd- og Sønderjyllands Politi, at der var tale om mord. Foto: Jesper Orry
Annonce

En endelig obduktionsrapport

En endelig obduktionsrapport kan måske afgøre, hvordan den 76-årige blev dræbt.

- Der vil komme en endelig obduktionsrapport, som måske kan sige mere om drabsvåbnet. Om der er blevet brugt et våben eller vold med næverne, siger Helle Lundberg.

I forbindelse med drabet kører der et stort teknisk stykke arbejde.

- Det er et stort puslespil at efterforske drab, hvor mange enheder skal lægges sammen. Vi arbejder videre, og det gælder om at holde alle muligheder åbne, for kigger vi kun en vej, så lukker vi andre veje, siger Helle Lundberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce