Annonce
Esbjerg

Opdateret: Rengøringskvinde fandt ung mand i flammer på perronen

En 23-årig mand fra Esbjerg forsøgte lørdag nat at kravle over et tog på Esbjerg Banegård. Men han rørte de elektriske køreledning, hvorfor der gik ild i ham. Arkivfoto: Lars Lau Thygesen

En rengøringsassistent hørte et brag og så den 23-årige mand falde brændende til jorden fra et tog i Esbjerg.

Esbjerg: En 23-årig mand fra Esbjerg svæver lige nu mellem liv og død, efter at han lørdag nat klokken 03.25 forsøgte at kravle over et tog på Esbjerg Station.

En rengøringskvinde hørte et bump og gik ud på perronen.

- Hun troede først, at det var et skud, men da hun kiggede, så hun noget brændende falde ned fra et tog, siger vagtchef Bjørn Pedersen.

Kvinden løb hen til toget og fandt den 23-årige, der lå stærkt forbrændt på jorden. Den 23-årige havde ramt de elektriske køreledningerne, hvorefter han blev slået bevidstløs og styrtede ned på perronen. - Han var ved bevidsthed, da patruljen nåede frem, men de havde ikke kontakt med ham. Derfor ved vi heller ikke, hvorfor han kravlede op på toget, forklarer Bjørn Pedersen.

Den forbrændte mand blev i første omgang bragt til sygehuset i Esbjerg, og herfra blev han fløjet i helikopter til Rigshospitalet. Vagtchefen kender søndag formiddag ikke nærmere til hans tilstand.

- Det er en sørgelig hændelse, og vi kan ikke advare nok imod, at man kravler op på togvogne, fortsætter han.

Der er ifølge vagtchef Bjørn Pedersen fra Syd- og Sønderjyllands Politi ingen vidner til ulykken. De pårørende er underrettet.

JydskeVestkysten følger sagen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce