Annonce
forside

Opfattelse af moral

Læserbrev: Jeg takker ligeledes for Peter Hansens svar på min opfattelse af moral - politisk har jeg altid vidst, at det nok vil være ret begrænset, hvad Peter Hansen og jeg kan blive enige om - men kun godt, at vi bor i et land, hvor vi legalt har lov til at være uenige.

Med hensyn til Lars Løkke undrer det mig såre, at Peter Hansen ikke har noget imod, at Lars Løkke rigtig mange gange har forsøgt at tilrane sig ydelser, der af "moralske" mennesker opfattes som snyderi, for Peter Hansen synes åbenbart, at "han har gjort det godt".

Det må være dejligt at være ansat hos Peter Hansen, for han vil nok ikke protestere, hvis én af hans ansatte kom med bilag på fadbamser, tobak, kasinobesøg, hotelophold (på falsk navn), flybillet til et af sine børn, private taxaregninger o.m.a. - læserbreves længde i JydskeVestkysten åbner desværre ikke mulighed for at nævne alle de gange, Lars Løkke har været i de offentlige medier i sine forsøg på at få skatteyderne til at betale for sine oplevelser.

I mit læserbrev har jeg ikke nævnt, at Venstre har betalt for nye habitter, sko, underhylere m.m., hvor han som undskyldning har udtalt, at skønt en rimelig ministergage havde han ikkeråd til at betale, og det rager jo ikke mig! Men Peter Hansen ved jo godt, at Venstres kassebeholdning årligt af staten bliver fyldt op med ca. 40 mio. kroner (alle partier får hvert år statsstøtte efter størrelse), så på sin vis har jeg også som pensionist været med til at påklæde statsministeren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Vejen

Landmand opgiver strid om Skovgårdsvej: - Min retsbevidsthed er krænket

Annonce