Annonce
Kolding

Opfordring: Send et gækkebrev til kommunens plejehjem

I denne tid hvor ældre på plejehjem ikke kan få besøg, vil de ældre blive glade, berørte og mindes glade stunder over at modtage et gækkebrev eller et påskekort, lyder det fra Kolding Kommune. PR-foto
Annonce

Kolding: En ukendt, uvis og usikker hverdag uden besøg og fælles påskefrokost, ændret kontakt med personalet, uvante dagsrytmer, nervøsitet for at blive syg; det er hård hverdagskost for mange ældre på Kolding Kommunens plejehjem lige nu.

For at skabe lidt glæde i den svære tid opfordrer Kolding Kommune derfor nu til at børn, forældre, ja alle borgere som har lyst til at glæde de ældre, sender et gækkebrev eller påskekort til et af plejehjemmene. Brevene kan sendes til plejehjemmet eller lægges i deres postkasse uden for plejehjemmet, senest fredag den 3. april kl. 12.00. Konvolutten mærkes ”påskebrev”, lyder det i en pressemeddelelse fra Kolding Kommune.

Uanset om gækkebrevet eller påskekortet er hjemmelavet eller købt, om der skrives en personlig hilsen, et vers eller andet, så vil det være med til at bringe lidt påskestemning hos de ældre.

Brevene vil blive udleveret til beboerne fra mandag den 6. april og hen over påsken.

På blandt andet Kolding Kommunes hjemmeside og Facebookside, vil det blive offentliggjort hvor mange breve, der samlet set er modtaget på plejehjemmene. Der vil også vises billeder, hvor borgere modtager brevene. Stadsarkivet i Kolding vil også få oplyst antal på indsendte breve samt foto af borgere, der modtager brevene, så det kan dokumenteres for eftertiden, hvordan borgere i Kolding kommune også tænkte på de ældre under corona-virussen i 2020.

Adresser til kommunens plejehjem findes på Kolding Kommunes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce