Annonce
forside

Opfordring til Borgerlistens bagland

Læserbrev: Når Thomas Ørting Jørgensen i JydskeVestkysten den 27. november opfordrer blandt andre Venstres bagland til at påvirke deres valgte politikere, således at den foreslåede undersøgelse af sagsbehandlinger i Teknik og Miljø-afdelingen også skal omfatte direktion, udvalgsformand og borgmester, så er det efter min mening overflødigt.

Læser man KL Konsulentvirksomheds (KLK) beskrivelse, skal undersøgelsen omfatte alt fra sagsbehandlere og opefter; det vil sige også direktionen.

Et af parametrene skal blandt andet dække: Styring og ledelse, og her vil udvalgsformand og borgmester, hvis de måtte have blandet sig i sagsbehandlingen, jo dukke op.

Når KLK ikke specifikt nævner det politiske niveau, er det nok fordi det henhører under Tilsynsrådet.

Når Borgerlistens enlige repræsentant i kommunalbestyrelsen beder Venstres bagland om hjælp, kan det næsten kun opfattes som om rønnebærrene er sure.

Ørting plejer jo ellers normalt nok selv at kunne tale og argumentere overfor kommunalbestyrelsens øvrige medlemmer. Hvis det virkeligt står så skidt til i Tønder Kommune, og der som antydet er en opfattelse af, at den politiske ledelse grænser op til magtmisbrug, så undrer det mig, at Ørting, som jo ellers er en oplyst mand, ikke indbringer sine bekymringer for Tilsynsrådet, hvor sager om injurier og magtmisbrug, nok retteligt hører til.

Jeg vil opfordre Borgerlistens bagland til at påvirke deres valgte politiker, såfremt han fastholder sin mistro, til at indbringe sagen, da ingen kan være tjent med, at den slags beskyldninger bliver hængende i luften, og slet ikke en udvalgsformand og en borgmester. Jeg er overbevist om begge sagtens kan tåle en sådan undersøgelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se fotos og video: Publikum og presse blev bortvist fra flyopvisning

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];