Annonce
forside

Opfordring til kommunen

Annonce

Læserbrev: Påskelørdag løb jeg en af mine motionsture langs Grenevej - en stræknings på knap 5 km. Vi har nu haft adresse i Lillevang i over to år med have/udsigt mod Grenevej, og vi er positivt overrasket over mindre trafik end forventet.

Vi har store anlægsønsker generelt i kommunen. Jeg vil derfor gerne opfordre det nye byråd, hvor der trods alt også er valgt ti nye medlemmer, til at kigge på nogle anlægsønsker her og nu.

Behovsanalyser blev sat i værk ultimo 2017 omkring driften og brugen af vores idrætsfaciliteter i kommunen. Et arbejde næsten spildt i min optik, da jeg mener at disse tal kan hentes ved de forskellige centerledere, samtidig med at tallene ikke hverken kan eller må stå alene uden dialog med de foreninger som har problemer med at få haltid nok (dette er i hvert fald tilfældet for Billund Idrætscenter).

Samtidig er der ikke lavet nogen større analyse omkring trafiktal for Grenevej. Her har et flertal i det gamle byråd vedtaget at bruge dkk 16,7 millioner på vejudvidelse, uden at der tages hensyn til motionister fra Engdraget og mod vest.

Min opfordring/anbefaling er derfor: Grenevej kræver forbedringer nu - udvid den dog med omkring 75 cm i begge sider - fuldt optrukket linje ligeledes i begge sider af vejen på måske 30-40 cm til motionister.

En samlet løsning (uden ingeniør/konsulent beregning) på max det halve af de dkk 16,7 millioner som er afsat.

Den anden halvdel af disse 16,7 millioner kunne så indgå som "startkapital" i en ny hal ved Billund Idrætscenter og nye idrætsfaciliteter ved Vestre Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Esbjerg

Skole, gymnasium og fodboldklub sender hundredevis af unge i selvkarantæne: Mundbind kan være på vej til skolerne

Annonce