Annonce
Sønderborg

Trafikdrab: Det seneste tip førte heller ikke politiet videre

I timerne efter ulykken var Syd- og Sønderjyllands Politi massivt til stedet i Nordborg, ligesom man var på udkig efter en formodet flugtbilist over alt på Als. Arkivfoto: Local Eyes
Tirsdag var der håb om gennembrud i opklaring af ulykken i Nordborg, hvor 58-årig blev fundet liggende død i vejkanten. Men håbet døde onsdag, da et tip ikke førte politiet videre.

Nordborg: Lokalpolitiet i Sønderborg står stadig med løse ender i sagen om den 58-årig mand, der tirsdag 8. oktober blev fundet liggende død på Ringvej i Nordborg.

En obduktion viste efterfølgende, at han havde fået et slag i hovedet, som retsmedicineren vurderede ikke kunne skyldes et fald. Politiet formoder, at den 58-årige er blevet ramt af sidespejlet på en forbipasserende bil.

Manden var handicappet, og han gik foroverbøjet, fortæller lederen af Sønderborg Lokalpoliti, Preben Westh.

Ud for den lille stikvej, der fører fra Ringvej ind til parkeringspladser og benzintank bag Kvickly i Nordborg, blev den 58-årige passeret af tre biler på stribe.

Bilisten i den forreste bil så manden stå oprejst, mens bilisten i bil nummer tre så ham ligge i rabatten. Vedkommende standsede herefter op for at tilkalde hjælp.

Annonce

Bilist nummer to

Politiet har afhørt bilist nummer et og tre.

- Men vi mangler føreren af bil nummer to, forklarer Preben Westh, som stadig efterlyser tip om en lysegrå SUV-lignende personbil.

- Bilisten ved måske ikke selv, at han eller hun kan have ramt den 58-årige, tilføjer Preben Westh.

Ingen vidner har set selve påkørsel, som heller ikke er blevet fanget af videoovervågningen i området. Kun få personer har tilsyneladende opholdt sig i området omkring kl. 10.24, da ulykken fandt sted. Politiet har bemærkelsesværdig få henvendelser trods flere opfordringer gennem pressen. Men tirsdag var der håb:

- Da fik vi fik en henvendelse om en bestemt bil, som vi var ude at undersøge. Intet tyder dog på, at den har været involveret, forklarer Preben Westh.

Syd- og Sønderjyllands Politi leder derfor stadig efter en firehjulstrækker på samme størrelse som en Suzuki Grand Vitara. Føreren bag rattet var en mand, formentlig mellem 25 og 30 år gammel, lys i huden og muligvis iført en hvid T-shirt.

OBS: I en tidligere version af denne artikel oplyste Preben Westh, at den 58-årige mand gik med rollator. Det var imidlertid ikke tilfældet, og teksten er derfor ændret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];