Annonce
Aabenraa

Oplev Erna i Krig – i det fri

Forestillingen er baseret på Erling Jepsens roman “Erna i krig”.  PR-foto

AABENRAA: Teater i Aabenraa inviterer til to udendørs aftener med opførelse af ”Erna i krig”, hvor man først har mulighed for at deltage i spisning.

Det foregår tirsdag 25. maj på Krusmølle og onsdag 26. maj i Hjelm Skov i Aabenraa. Begge dage begynder forestillingen kl. 19.30, og vil man deltage i spisningen, er det kl. 18. Det skriver Teater i Aabenraa i en pressemeddelelse.

Kolding Egnsteater står bag opførelsen, der har Trine Pallesen og Morten Kjær som medvirkende. Forestillingen er baseret på Erling Jepsens roman fra 2018, der udspiller sig i første verdenskrig med afsæt i Sønderjylland. Forklædt som mand følger Erna med sin lettere retarderede søn, da han indkaldes til tysk militærtjeneste. Den skælmske og vildtvoksende historie med et stort persongalleri gestaltes af kun de to skuespillere, tilsat sang og musik.

Annonce

På Krusmølle er det naturligvis stedet selv, der står for spisningen, mens det ved forestillingen i Hjelm Skov er Skyttegården. Man kan købe billetter til både forestilling og spisning på hjemmesiden Teateriaabenraa.dk.


Kolding Egnsteater står bag opførelsen, der har Trine Pallesen og Morten Kjær som medvirkende.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Annonce