x
Annonce
Vejen

Oplev Kristian Jensen tale ud af posen i nyt JV Direkte-arrangement

Oplev en mand - tidligere minister og næstformand i Venstre - Kristian Jensen tale frit fra leveren i et JV Direkte-arrangement, der er et samarbejde mellem Askov Højskole og JydskeVestkysten. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Du kan nu opleve Venstres tidligere minister og næstformand Kristian Jensen i et nyt JV Direkte-arrangement, der er blevet til virkelighed i et samarbejde med Askov Højskole.

Kristian Jensens politiske drøm brast, da han foruden at være eks-skatteminister, tidligere udenrigsminister og afgået finansminister sidste år også blev forhenværende næstformand i Venstre.

Siden er Kristian Jensen også blevet frataget alle sine ordførerskaber og udvalgsposter, efter han ragede uklar med den nye Venstre-ledelse.

Tirsdag 24. marts kl. 19.30 vil Kristian Jensen på Askov Højskole i et ærligt og åbent foredrag fortælle, hvordan politik kan være brutalt og uden retfærdighed - og samtidig være smukt og givende – og det sker med afsæt i en mere end 20 år lang karriere inden for dansk top-politik, fortæller Askov Højskole, der har allieret sig med JydskeVestkystens JV Direkte-koncept.

Kristian Jensen fortæller om sin kamp for at skabe et bedre Danmark - og om alle de op- og nedture, der har være undervejs, om de mange personlige relationer og nære venskaber, politik har givet, og om mødet med andre mennesker, der som han selv brænder for det, de engagerer sig i.

Annonce

Kristian Jensen taler på Askov Højskole

Dato: Tirsdag den 24. marts klokken 19.30.

Sted: Askov Højskole, Maltvej 1, 6600 Vejen.

Pris: JydskeVestkysten-abonnenter 100 kroner – andre 120 kroner.

Teknisk arrangør: Askov Højskole i samarbejde med JydskeVestkysten.

Billetter kan købes via nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten.

Der er plads til 123 betalende gæster. (Hvis det bliver en bragende udsolgt hurtigt, vil Askov Højskole flytte arrangementet til en anden sal, hvor der er plads til flere.)

Rabat til abonnenter

Foredraget er kommet i stand gennem et samarbejde mellem JydskeVestkysten og Askov Højskole og præsenteres af nyhedschef Kim Dahl Nielsen, JydskeVestkysten, og linjefagsleder Ole H.B. Andreesen, Askov Højskole.

Billetter kan købes via nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten og koster 120 kroner, mens abonnenter på JydskeVestkysten får 20 kroners rabat.

Arrangementet finder sted tirsdag den 24. marts klokken 19.30 og foregår på Askov Højskole, Maltvej 1, 6600 Vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce