Annonce
112

Opmærksom læser: Grænsebetjente har fået det mere behageligt

Det var ved grænseovergangen i Kruså, at der først blev installeret en ny pavillon. Foto: Claus Thorsted
Personalet ved de tre dansk-tyske grænseovergange, hvor der er kontrol, kan glæde sig over bedre faciliteter.
Annonce

Kruså: I begyndelsen af januar 2016 valgte Danmark at indføre en midlertidig grænsekontrol ved grænseovergangene i Kruså og Padborg samt ved motorvejs-grænseovergangen tæt ved Frøslev.

Langsomt men sikkert er forholdene for personalet ved de tre grænseovergange blevet forbedret, og om kort tid vil der være opsat tre nye pavilloner alle tre steder. Den første pavillon blev sat op i Kruså, og det har en opmærksom læser fra Kruså gjort JydskeVestkysten opmærksom på via Aaben By.

Pavillonerne skal gøre udførelsen af arbejdet ved grænsen mere behageligt.

- De nye midlertidige og flytbare pavilloner har til formål at forbedre forholdene for personalet ved grænsen, når disse eksempelvis skal foretage sagsbehandling og i øvrigt opholder sig på grænsen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

De nye midlertidige og flytbare pavilloner har til formål at forbedre forholdene for personalet ved grænsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi

Annonce

Opkobling til fibernet

De nye pavilloner ved de dansk-tyske grænseovergange er produceret af Mobilhouse i Fredericia, hvor de er lejet, efter at Rigspolitiet har haft dem i udbud.

- I de nye og tidssvarende pavilloner, som erstatter de gamle og udtjente pavilloner, er der selvfølgelig varme og adgang til toiletfaciliteter. Der er opkobling til fibernet, og de er indrettet med relevante møbler, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Hver pavillon består af moduler, og et modul er på 4 gange 10 meter.

Ved grænseovergangen i Kruså blev der den 28. november opsat en pavillon med to moduler til sagsbehandling og personalet. Den 4. december blev der i Padborg opsat en tilsvarende pavillon bestående af to moduler til samme formål.

- Senere vil der også i Frøslev blive opsat en pavillon bestående af tre moduler. En til sagsbehandling og to til personalet, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Pavillonen i Kruså består af to moduler. Foto: Claus Thorsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Annonce