Annoncørbetalt indhold

Opnå en skalerbar og overskuelig webshop med Magento

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Magento webshop kan være med til at skabe en helt ny hjemmeside til jeres virksomhed – hvilket der i manges tilfælde ofte er brug for. Hvis en webshop er for langsom, ikke-inspirerende eller har et uprofessionelt udtryk, vil mange kunder miste tålmodigheden og klikke videre til konkurrentens hjemmeside.

Magento er udviklet igennem mange år af eksperter, der kan sikre dig en hjemmeside, hvor det hele er overskueligt og muligt. Magento open source fungerer således, at et team bestående af eksperter vil installere Magento platformen i virksomheden, hvorefter den skal integreres i virksomhedens interne systemer som for eksempel ERP-systemet.

Integrér det i jeres interne system for at opnå den største effekt

Det er først og fremmest vigtigt at få integreret IT-systemerne sammen med Magento webshop, således der skabes et samarbejde. Derudover er det en god idé at integrere både POS-system samt ERP-system i Magento.

Hvis der integreres mellem IT-systemerne og Magento webshop, så vil der også ske noget på optimeringsfronten i forbindelse med salg. Magento webshop er nemlig programmeret således, at der kan laves SEO på webshoppen, hvilket betyder, at der kan skabes en god placering på diverse søgemaskiner.

SEO gør en virksomhed konkurrencedygtig, qua webshoppen bliver søgeordsoptimeret. Det betyder, at virksomheden vil ranke højt på en søgemaskine, hvis man søger efter et produkt, som virksomheden sælger. Når man ligger i toppen på en søgemaskine, vil mange vælge jeres virksomhed frem for en, der ligger nedenunder.

Opdatering på lagerstatus og levering

I større virksomheder er det vigtigt, at der hele tiden er styr på virksomhedens lager, så lagerets status opdateres, når der købes noget på webshoppen. Ved hjælp af en Magento webshop er det muligt at holde lageret opdateret, da Magento kan kobles sammen med jeres ERP-system.

Med en integrering i virksomhedens ERP-system er det også muligt at vide leveringstiden, hvilket giver et godt og klart overblik både for virksomheden, men også for kunderne. Uanset om din virksomhed er B2B eller B2C, så er det vigtigt, at der hele tiden er mulighed for at holde overblikket.

Ved en B2B-virksomhed kan der komme store ordre. Dette kan være en ordre af ét produkt, men i mange forskellige størrelser, hvilket en B2B-virksomhed skal kunne overskue. Denne overskuelighed og mulighed for store ordre giver Magento igennem en Magento webshop løsning. Har du en B2B-virksomhed vil Magento 2 give et større udbytte, i og med den er programmeret til denne type virksomhed.

Både ældre og unge handler på internettet

Før i tiden var det ofte kun unge, som foretog sig et par hurtige klik og derefter fik tilsendt en pakke. Men i dag er der kommet flere ældre på banen, når det gælder e-handel. Mellem 2016-2020 er der en stigning på 65 % ældre mellem 75-89-årige, som har været inde på en e-handel hjemmeside.

Dette kan derfor tolkes som, at der er en nyere tendens til at handle online, hvilket kun understreger vigtigheden i at lave en god investering i marketing i forbindelse med en ny Magento webshop. Magento pris afhænger blandt andet af firmaets størrelse, da det typisk er omfanget, som også styrer prisen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.