Annonce
Tønder

Tog syd for tønder kan køre igen efter ulykke - togfører uden for livsfare

Ødelæggelserne efter sammenstødet var enorme. Lokoføreren er nu uden for livsfare.

SÜDERLÜGUM: Ud på aftenen lykkedes det at få ryddet op på strækningen mellem Niebül og Tønder efter et voldsomt sammenstød mellem et lokomotiv og nogle godsvogne i Süderlügum lige syd for Tønder.

- Der var tale om et kæmpestort oprydningsarbejde efter ulykken ved hjælp af to kraner, fortæller pressetalsmand Hanspeter Schwarz fra forbundspolitiet i Flensborg.

Han oplyser, at den kvæstede lokofører nu skulle være uden for livsfare. Lokoføreren kom meget alvorligt til skade ved ulykken, der fandt sted tirsdag aften omkring klokken 22.20 tirsdag aften.

Annonce

Her var lokoføreren undervejs med et arbejdstog, der skulle kobles til en togstamme med syv godsvogne fyldt med slagger til brug ved skinnearbejder.

Af ukendte årsager påkørte lokomotivet i stedet godsvognene med voldsom kraft.

En 12 ton tung godsvogn blev presset ind over lokomotivet, og lokoføreren blev fastklemt. Brandfolk måtte efterfølgende befri lokoføreren,, at en togvogn står lodret op i Sammenstødet var så voldsomt, at en af godsvognene stod lodret op i vejret. Hanspeter Schwarz har med egne ord aldrig set noget lignende,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Tønder

Konsekvenser for ældreplejen

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Kolding

25-årig anholdt i Kolding: Råbte 'kakerlakker' efter politiet

Annonce