Annonce
KIF Fodbold

Oprykkerdyst mod formstærke Skive

Kolding IF har stadig til gode at spille til nul med Morten Mølkjær som cheftræner. Sidste det skete var mod tirsdagens modstander, Skive. Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce

Kolding IF: De har klaret det aldeles glimrende. Både Kolding IF og Skive.

Her taler vi om tilværelsen i landets næstbedste fodboldrække.

Sæsonens to oprykkere i 1. division ligger aktuelt i den bedste halvdel af rækken på femte- og sjettepladsen. Begge er lige nu på vej mod at forlænge opholdet med yderligere et år.

Der er dog den forskel på holdene, at Skive i øjeblikket er i sæsonens måske bedste form, mens Kolding IF's pointsnit i efteråret var noget flottere end forårets snit. Trods nogle fine præstationer har Kolding lige nu svært ved at hive tre point i land.

Skive har til sammenligning vundet tre af sine seneste fem kampe, blandt andet en udesejr over det suveræne tophold, Vejle. Eneste nederlag var 0-1 til Viborg FF.

Holdets topscorer, Sebastian Grønning, er noteret for ti mål i løbet af sæsonen, og han har også budt ind med scoringer i den seneste periode.

Ham skal Kolding IF formentlig have et godt øje på, hvis det skal lykkes at holde buret rent for første gang i ti kampe. Sidste gang det skete, var modstanderen Skive. Det var 17. november i 2019's sidste kamp.

Optakt

Fodbold, 1. division

Tirsdag kl. 19

Kolding IF-Skive

JV tipper 2-1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce