Annonce
forside

Oprykkerne tabte på Sjælland

Herlev: Oprykkerne fra Esbjerg Squash Klub tabte weekendens tre kampe på Sjælland, men trods de tre nederlag fik esbjergenserne alligevel noget med fra Sjælland.

Det så svært ud forud for kampene mod OSMK, Birkerød og Herlev/Hjorten, idet esbjergensernes Mona Due-Frederiksen havde meldt afbud grundet en skade, hvorved esbjergenserne blot stillede op med to spillere.

Oprykkerne fik alligevel en vundet kamp med hjem, idet Louise Thastrup vandt sin single i opgøret mod OSMK.

Næste gang esbjergenserne skal i aktion, er det på hjemmebane, hvor Skovbakken og Thy Squash kommer på besøg.

Esbjerg SK - OSMK 1-2.

Esbjerg SK - Birkerød 0-3.

Esbjerg SK - Herlev/Hjorten 0-3.

Squash, elitedivision, damer.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

39-årig knuste bilruder og blev indlagt

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce