Annonce
forside

Oprykning: Lokale kvinder stormer frem

Kvinderne fra det sammenbragte hold Løjt/Rødekro IF forstår at fejre en oprykning. Privatfoto

Fodboldkvinderne fra Løjt/Rødekro IF har sikret sig oprykning et år før beregnet.

Løjt Kirkeby: I begyndelsen af 2018 sagde træneren for det eneste 11-mands damehold i Aabenraa Kommune, Daniel Broders, at han havde store ambitioner på holdets vegne, og at målet var i løbet af to sæsoner var at rykke op i Jyllandsserien.

Det mål blev indfriet hurtigere end beregnet, for torsdag aften kunne Løjt/Rødekro IF fejre oprykningen til Jyllandsserien efter en sejr på 3-1 på hjemmebane.

- Ambitionen er blevet opfyldt hurtigere end forventet, og oprykningen blev fejret på Fox and Hounds i Aabenraa, siger Daniel Broders, der træner holdet sammen med Jakob Lassen.

Dameseniorholdet består af spillere fra hele Aabenraa Kommune, og det sammenbragte hold træner normalt på banerne i Løjt Kirkeby.

Næste år gælder det så Jyllandsserien, og her har Daniel Broders også allerede en målsætning klar.

- Målet er at holde sig i Jyllandsserien, siger han.

Der er stadig en kamp tilbage at spille, men den er helt uden betydning. I den sidste kamp møder Løjt/Rødekro IF Hviding IF/Ribe BK på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce