Annonce
Mad og drikke

Opskrift: Brombærmarmelade

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

På fotostudiet i Odense er hele baghaven fyldt med brombær her i september.

Brombær vokser over hele landet, og det er nu, at man i haver, i skove og langs stier kan fylde kurven med gratis lækkerier. Derfor skal vi i september beskæftige os med brombær i madskolen.

5 dl marmelade

400 g brombær

1 dl vand

300 g sukker

2 spsk. sukker blandet med 1 tsk. rød melatin

Fjern alle kviste.

Skyl bærrene grundigt.

Kog bær og vand i 10 minutter.

Skum marmeladen indimellem.

Tilsæt sukker og kog i to minutter. Rør i marmeladen indimellem.

Tilsæt melatin og rør et minut.

Tag marmeladen af varmen.

Skold glas og dryp eventuelt med lidt atamon.

Hæld den varme marmelade på rengjorte glas, stil dem til afkøling og sæt låg på.

Tip:

Server marmeladen med ricotta på ristet surdejsbrød.

Foto: Skovdalnordic.com
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Team Esbjerg For abonnenter

Uha - hvor var det tæt på: Team Esbjerg slået med mindst mulig margin i en forrygende kamp

Annonce