Annonce
Mad og drikke

Opskrift: Brombærvaffel

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Hvert år, når vi er i Sverige på vores gård, skal vi ud at have vafler. Vafler er en kæmpe ting i Sverige.

Det har inspireret mig til mange udgaver af vafler. Både til det søde og til det salte køkken. Jeg kan varmt anbefale at gå i gang med vaffeljernet.

Eftersom vi har brombær i denne måneds madskole, er de selvfølgelig med som smagsgivere til vaflerne.

Opskrift:

4 æg

2,5 dl mælk

1 spsk. smør

100 g dansk hvedemel

1 knivspids salt

2 håndfulde brombær

Pisk æg, mælk og smør sammen.

Tilsæt mel og salt. Pisk dejen, til der ingen klumper er.

Varm vaffeljernet op og tilsæt lidt fedtstof til jernet, hver gang du bager en vaffel.

Hæld lidt over en halv deciliter dej op og placer lidt brombær på toppen.

Steg vaflerne i cirka fem minutter. Hold dem varme i ovnen, mens resten steges.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Statsministeriet indkalder til pressemøde om corona

Annonce