Annonce
Tønder

Opskrift til at slå Sydhavsøerne: Der skal fokus på angrebet

Playmaker Casper Rahr Madsen er stadig ude, efter han er blevet opereret i knæet. Arkivfoto: Flemming Andersen
Lørdag møder TM Tønder på hjemmebane Sydhavsøerne. Det bliver en kamp uden playmaker Casper Rahr Madsen. Til gengæld er Niclas Buch Christensen tilbage, efter han har været ude med stafylokokker i armen.
Annonce

Tønder: Lørdag eftermiddag møder TM Tønder-mandskabet på hjemmebane Sydhavsøerne.

Spørger man TMT-træner, Jan Paulsen, er Sydhavsøerne et stærkt hold – særligt i angrebet.


Vi er klart underdogs. Men det tror, jeg er godt for os. Vi har mod HEI og Ajax-København være svage favoritter på hjemmebane, hvor vi ikke kunnet stå distancen.

Jan Paulsen, træner TM Tønder


- Det er et angrebshold, hvor de har mange dygtige spillere. De ved godt, hvordan de skal bryde et forsvar op. Vi har haft problemer i vores angrebsspil, men tilsvarende har vores forsvarspil i store perioder af de kampe, vi har spillet, stået rigtigt godt. Og samtidig har vi haft gode målmandspræstationer, siger Jan Paulsen.

Annonce

Skadet spillere

En af årsagerne til, at det har været svært i angrebet, skal findes hos Caspar Rahr Madsen - eller rettere, at han ikke er at finde på banen. Playmakeren er nemlig stadig ude efter en knæoperation.

En anden, der er ude med skade, er stregspiller Rasmus Matthiesen. Til gengæld er TMT’s anden playmaker, Niclas Buch Christiansen, ovenpå igen efter en omgang med stafylokokker i armen.

- Vi spiller stadig med vores højrefløj Thomas Clausen inde som playmaker. Men det er klart, at for hver træning der går, jo mere tilpas føler han sig derinde, siger Jan Paulsen.

Annonce

Underdogs

Ifølge træneren er hjemmeholdet ikke favoritter til at vinde kampen. Men det er ikke nødvendigvis en ulempe.

- Vi er klart underdogs. Men det, tror jeg, er godt for os. Vi har mod HEI og Ajax-København være svage favoritter på hjemmebane, hvor vi ikke kunne stå distancen. Der er ikke pres på os nu, men vi vil selvfølgelig gerne vinde på hjemmebane, som vi ikke har prøvet endnu, siger Jan Paulsen.

Kampen bliver spillet lørdag den 17. oktober klokken 15 i Hal 2 i Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Annonce