Annoncørbetalt indhold

Optimér din hverdag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender det allesammen. Vi løber rundt i vores hverdag, og føler alligevel, at vi kun når halvdelen af alt det vi burde. Men hvad kan man gøre ved det, så alting måske kan gå lidt nemmere? For behøver vi at løbe så hurtigt, som vi gør? Det er et godt spørgsmål, og mange læger vil nok hævde, at det på ingen måde er hverken sundt eller godt for os. Vi burde nok stå lidt mere af det så berømte hamsterhjul, og i stedet fokusere lidt mere på os selv. Det kan bare være svært, og vi har derfor kigget på, hvad vi i stedet kan gøre, for at gøre de samme ting som vi gør i dag - bare nemmere. I dag kan vi nemlig i langt højere grad få leveret ting, og det synes vi, at vi skal blive bedre til at gøre brug af, så vi i hvert fald ikke skal stresse rundt efter netop de ting i vores hverdag.


Annonce

Massage i det private

Du troede måske, at den eneste massage du kunne få i dit private hjem var fra din mand eller hustru? Det var det også for kort tid siden. Problemet med den type massage er, at den sjældent er andet end hyggelig. Det er klart, at massage fra en amatør, aldrig bliver lige så godt, som massage fra en professionel. Vi har derfor stadig skulle løbe til massøren, for at få løsnet vores muskler op. Det har virksomheden RaskRask lavet om på. De kommer ud til dig privat, og udfører massagen i dit eget hjem. Alt du skal gøre er at nyde det. RaskRask kommer både til Esbjerg og Kolding.


Få blomsterne leveret

Alle elsker blomster. Friske blomster kan få et spisebord til at live op på en helt ny måde, og det er med til at sætte kulør på en ellers grå hverdag. Men det er ikke altid, at man lige kan nå forbi blomsterhandleren, også selvom at man gerne vil. I dag er det blevet muligt, at du kan få leveret dine blomster. Du kan enten få blomsterne leveret til en du synes fortjener det, eller du kan få blomster på abonnement til dit eget private hjem.


Dagligvarer

Noget af det vi bruger mest tid på i løbet af en uge er, at vi skal handle dagligvarer ind. Det er ofte en irriterende beskæftigelse, når man får fri fra arbejde, og man egentligt bare gerne vil hjem. Heldigvis er det her blevet muligt, at du gennem flere forskellig services kan få leveret dine dagligvarer hjemme hos dig selv. Det har aldrig været nemmere, og du kan nu bruge tiden på noget, som du rent faktisk synes er sjovt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.