Annonce
Tønder

Optimisme trods tab i millionklassen

Brødrene Brian og Thomas Feddersen står bag Løgumkloster Teltudlejning, der har haft store udfordringer i 2020. Foto: Michael Ehrhorn
Løgumkloster Teltudlejning har haft et ualmindeligt svært 2020 med aflyste ordrer på samlebånd, men trods fortsatte mørke skyer tegner fremtiden stadig lys.
Annonce

LØGUMKLOSTER: For rigtig mange lokale virksomheder har de seneste corona-måneder været noget af en prøvelse. Ordrebøgerne er gået totalt i dvale, og det var også den virkelighed, der ramte Løgumkloster Teltudlejning med brødrene Brian og Thomas Feddersen i spidsen.

Stort set alle sociale arrangementer og events røg en tur i grøften, og det er noget, man i den grad er blevet ramt af.

- Vi får ikke hentet det tabte mere i denne sæson. Vi står med et tab på halvanden million kroner, og det gør ondt. Der begynder at komme lidt ind, men en fest med 50 personer giver os slet ikke samme styrke som en fest med 500, siger Brian Feddersen fra Løgumkloster Teltudlejning.

Annonce

Lys i mørket

Selvom tingene har set svært ud, har de seneste tre uger været afgørende i Løgumkloster.


Nu begynder der at være stille igen, men der begynder også så småt at komme lidt ind på august og september.

Brian Feddersen


Her har Brian Feddersen og personalet nemlig fået en del tiltrængte ordrer ind på konfirmationer, studenterfester og bryllupper.

- Det har været rigtig vigtigt. Nu begynder der at være stille igen, men der begynder også så småt at komme lidt ind på august og september, melder Brian Feddersen.

Fra oktober og frem til april er der til gengæld helt dødt, men her hjælper det, at coronaen har sendt brødrene nye veje. De har nemlig startet et sideløbende firma inden for flise- og algerens.

- Det har vi faktisk haft succes med, og det har været rigtig godt. På den måde kan man sige, at der er kommet lidt godt ud af corona. Det gælder om at tænke alternativt, understreger Brian Feddersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce