Annonce
Team Esbjerg

Optimistisk Team Esbjerg-træner: Jeg tror, at vi kan slå Bucuresti

I sæson 2019-20 spillede Team Esbjerg to Champions League-kampe mod CSM Bucuresti. Det blev til et nederlag på 24-22 i Blue Water Dokken, men til gengæld sejrede det danske mesterhold 25-21 i Rumænien. I den kamp blev Kristine Breistøl topscorer med syv mål, og Rikke Poulsen stod en fabelagtig kamp med en redningsprocent på 50. Foto: John Randeris
Jesper Jensen ved godt, at det rumænske storhold har masser af kvalitet hele vejen rundt, men Team Esbjerg har et rigtig stærkt kollektiv - og det kan gå hen at være nok til at vinde søndagens kamp i Champions League. Direktør er frustreret over de seneste corona-restriktioner.
Annonce

- Vi går på ingen måde ind til kampen for at gøre det hæderligt. Vi vil vinde.

Missionen er klar for Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen i søndagens Champions League-kampen i Blue Water Dokken mod rumænske CSM Bucuresti.

De to point fra kampen i Bietigheim i søndags skal blive til fire mod Bucuresti.

Og netop verdensstjernen Cristina Neagu og Bucuresti var allerførste modstander, da Team Esbjerg sidste år spillede Champions League.

- Den kamp tabte vi med to mål. Vi var simpelt hen for benovede. Nu var vi endelig i Champions League og stod overfor de allerbedste. Den benovelse er væk nu. Det er i hvert fald min helt klare fornemmelse, forklarer Jesper Jensen.

Team Esbjerg åbnede denne Champions League-sæson med en stensikker sejr på udebane over tyske Bietigheim. Bucuresti gjorde det lige så overbevisende, da de vandt 24-18 hjemme over Metz fra Frankrig.

I den kamp scorede Cristina Neagu hele 12 mål.

- Hun er en fabelagtig spiller. Det er der slet, slet ingen tvivl om, men Bucuresti er meget mere end Neagu. De har verdensklassespillere på alle pladser. Pintea på stregen, Martin på højre fløj, Dedu i målet og Lazovic på højre back.

- Så selvfølgelig er det en ordentlig mundfuld for os. Bucuresti er ikke Bietigheim, men vi tror på os selv. Vi tror, at vores kollektiv kan slå dem. Vi har tillid til os selv og har en god ro i holdet. Vi ved, hvordan vi gerne vil gøre tingene.

Annonce

Max 500 i hallen

Havde der ikke været corona-restriktioner i samfundet, ville søndagens kamp blive et tilløbsstykke med op mod 3000 tilskuere i Blue Water Dokken, men nu må Team Esbjerg nøjes med lang mindre opbakning, da der maksimalt må være 500 mennesker i hallen.

Det er træner, spillere og også direktør H.C. Warrer rigtig træt af.

- Vi har brugt rigtig lang tid på at lave en sundhedsplan med publikum i opdelte sektioner og mange, mange andre ting, så alle kunne komme ud at se en god håndboldkamp samtidig med at alle forskrifter var overholdt. Det kan vi så kigge langt efter. Det er meget frustrerende, siger H.C. Warrer.

- Jeg kan sagtens se, at man bliver nødt til at reagere, når smittetrykket stiger, men som jeg hører det, er det jo ikke til hverken fodbold, håndbold eller ishockey, at folk bliver smittede. Det er andre steder i samfundet.

- I JydskeVestkysten lørdag sagde KIF Kolding, at det er en katastrofe for deres forretning, at man nu vælger at skære over én kam. Det kan jeg tilslutte mig 100 procent. Det er præcis på den måde, vi føler det.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce