Annonce
Læserbrev

Ordnede forhold og betaling for parkering på Toldpladsen

Læserbrev: Super, at der er kommet projektørlys på de helt uacceptable forhold på og omkring Toldpladsen i Padborg og på, at det er helt urimeligt, at Aabenraa Kommunes skatteborgere skal betale for dette svineri.

Vi har fra Dansk Folkepartis side i flere år forsøgt at vække byrådet og at få stoppet dette uvæsen.

Men ak nej, vi har gang på gang måttet tage til efterretning, at kun vi i DF ville gøre noget for at få det stoppet. Vi er blevet beskyldt for at forfølge chauffører og vognmænd.

Sludder og vrøvl, tværtimod.

Vi fatter ikke, at hele byrådet bortset fra os i DF tillader, at Toldpladsen stilles gratis til rådighed, så udenlandske vognmænd har endnu lettere ved at køre med dumpingpriser til stor ugunst for danske vognmænd og chauffører.

Vi ønsker ordnede forhold, og vi ønsker at få stoppet den urimelighed, at Aabenraa Kommunes skatteborgere skal betale cirka 1 million kroner årligt for driften af Toldpladsen.

DF har fremsat mange modeller til løsning af problemet. Det eneste, vi har fået ud af det, er, at rentabiliteten ved brugerbetaling skal undersøges i samarbejde med Padborg Transportcenter, men der er ikke sket en dyt.

Nu er der kommet projektørlys på situationen med stor omtale af hele problemstillingen i JydskeVestkysten, hvori to beboere fra området meddeler, at de ikke længere vil finde sig i, at chauffører bruger skoven som toilet og andet uvæsen.

Forhåbentlig kan omtalen i avisen være med til og til at åbne øjnene for problemstillingen for resten af byrådet og ikke kun hos os i DF.

Nu må der da ske noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Natteravnen er i fare for at uddø lokalt

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce