Annonce
Nordtyskland

Otte kvæstet i alvorligt trafikuheld lige syd for grænsen

I alt fire køretøjer var involveret i uheldet. Foto: Sebastian Iwersen.

HANDEWITT: Otte personer blev søndag eftermiddag til dels hårdt kvæstet ved et alvorligt trafikuheld i Handewitt lige vest for Flensborg umiddelbart syd for grænseovergangen på motorvejen. Uheldet fandt sted nær frakørslen fra motorvej A7.

Ifølge de foreløbige det foreløbige oplysninger skete uheldet, da en bilist fra nord ville svinge ud på landevejen ved afkørsel Handewitt på A7. Tilsyneladende overså føreren en anden bil, der var på vej ad landevejen i vestgående retning fra Flensborg. Denne bils fører forsøgte at undvige, men ramte i den forbindelse den modgående trafik.

I alt fire biler var impliceret i uheldet. En person blev fastklemt og måtte skæres fri af brandvæsnet.

To personer blev bragt til sygehuset i Flensborg med alvorlige kvæstelser, mens seks andre kun kom lettere til skade.

/SHZ

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Kolding

Uheld skabte massiv kø ved Kolding

Annonce