Annonce
Vejen

OTV Plast i Vejen hædret med årets erhvervspris

Administrerende direktør Henrik Jylov, til venstre, og kollegerne René Bruus, teamleder, og Claus Boysen, produktionschef, var repræsentanterne for OTV Plast ved overrækkelsen af erhvervsprisen fra UdviklingVejen. Foto: Jørgen Schultz

I et stærkt finalefelt var det underleverandør-virksomheden i Søndergade i Vejen, som stak af med erhvervsprisen fra UdviklingVejen.

Vejen: Årsmødet 2018 i UdviklingVejen vil sen bliver glemt hos virksomheden OTV Plast i Vejen.

Administrerende direktør Henrik Jylov og kollegerne Claus Boysen og René Bruus blev noget af aftenens hovedpersoner, da UdviklingVejen uddelte årets erhvervspris.

I et stærkt finalefelt var det OTV Plast, som stak af med den største hæder. To andre virksomheder var nomineret; nemlig Eurofins i Ladelund samt Linkogas i Tornum vest for Rødding.

- Hos OTV Plast er kundeønsker ikke bare noget man nævner, fordi det lyder godt. Nej, det er en strategisk beslutning, at man måler, man synliggør, og man forfølger selv de små forbedringer for at være den mest professionelle. Her udøves Business Intelligence på en måde, som skaber resultater og kan tjene til inspiration for os alle, lød det fra bestyrelsesformand i UdviklingVejen, Ole Stubbe, i motiveringen.

Som Vejen-virksomhed viser man selvfølgelig stolt Pippi frem, og fortæller svenskerne, at Pippi er tegnet af Ingrid Vang Nyman med rødder fra Vejen.

Ole Stubbe, bestyrelsesformand for UdviklingVejen
Det blev ved nomineringerne for Eurofins og Linkogas ved erhvervspris-overrækkelsen. Fra venstre er det HR-chef  Marinne Elsborg Ibsen og kvalitetschef Carsten Theisen Pedersen, begge Eurofins, og bestyrelsesformand Aksel Buchholt og driftchef Martin Fey fra Linkogas. Foto: Jørgen Schultz

Investeringer

OTV Plast betegnes som en dybt professionel underleverandør af kundespecifikke plastkomponenter. Virksomheden har en historie helt tilbage fra 1969 og samlede for fem år siden sine aktiviteter på Søndergade i Vejen. Virksomheden ledes af direktør Henrik Jylov, der i 2017 fik tilbudt af virksomhedens professionelle bestyrelse, at han kunne købe sig ind som medejer af virksomheden.

I de senere år er der investeret betydeligt, og den vækst, som virksomheden præsterer i øjeblikket, skyldes ikke mindst tilgangen af kunder i Sverige.

- Det bringer også en del svenske kunder til Vejen, hvor de, ud over en positiv oplevelse af deres underleverandør, også får en overraskelse over, at der hænger Pippi-plakater i kantinen. Som Vejen-virksomhed viser man selvfølgelig stolt Pippi frem, og fortæller svenskerne, at Pippi er tegnet af Ingrid Vang Nyman med rødder fra Vejen, fortsatte Ole Stubbe.

Han føjede til: - OTV mærker også manglen på arbejdskraft. Derfor har de ansat fem industriteknikerlærlinge, de har to i fleksjob og en flygtning i beskæftigelse. For at tiltrække teknikere og salgspersonale tager OTV praktikanter fra videregående uddannelser, endelig er der igangsat en struktureret efteruddannelse af deres dygtige medarbejdere.

OTV Plast bidrager også med inspiration til medlemmerne i UdviklingVejen. OTV har åbnet virksomheden og delt viden om implementering af robotter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce