Annonce
forside

Outlet åbner i Kolding: 1.700 kvadratmeter med børnetøj

Når Outletland rykker ind i Kolding og fylder 1.700 kvadratmeter med børnetøj i størrelse 0 til 14 år, så kommer det til at se nogenlunde sådan her ud. Outletland sælger også fodtøj til børn. Privatfoto

Outletland har lejet sig ind i store lokaler tæt ved Kolding Storcenter. Butikken har kun åbent i august.

Kolding: Outletland åbner en midlertidig børnetøjsforretning på 1.700 kvadratmeter torsdag 2. august på Albuen 5 i Kolding. Butikken er en såkaldt pop-up butik, og det vil sige, at den kun er kort tid på samme adresse. I Kolding kommer Outletland til at have åbent fra torsdag til søndag i hele august.

- Vi synes, at Kolding og Syddanmark er et spændende marked. Mange kører til Kolding Storcenter, og da vi fik tilbudt nogle gode lokaler tæt ved centret og motorvejen, slog vi til, fortæller Daniel Rodriguez, som er en af personerne bag Outletland.

Outletland omsætter så meget tøj, at forretningen kan købe det direkte hos producenterne. Alle varer hænges på bøjler og Outletland holder fast i en klar profil med kun at sælge tøj og sko til børn. Forretningen har mest til børn fra nyfødt til fem år, men man kan også finde tøj op til størrelse 13-14 år. Man kan blandt andet købe mærker som: Mini A Ture, Småfolk, Minymo, Me too og Pippi. I alt 35 kendte børnetøjsmærker.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

70-årige Birthe føler sig umyndiggjort: Pludselig kunne hun ikke overføre penge fra egen netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Lotte fik økonomisk hjælp til datterens konfirmation: - Det er vigtigere, at hun ikke føler sig udenfor

Annonce