Annonce
Varde

Outrup Bageri: Der er gået kage i John Dillermand

Konditor Karin Noomi Milter fandt på ideen til at bage en John Dillermand kage i Outrup Bageri. Tiden må vise, om kagen får en mage i Hanne Hængepat. PR-foto
Annonce

Outrup: Den meget omdiskuterede John Dillermand tegneseriefigur i serien af samme navn på DR, hvis diller er meget lang og får figuren ud i mange pinlige situationer, men ligeså tit er alles redningsmand, kan nu købes i kageform hos Outrup Bageri.

- Vi har tiden lige nu til at finde på nye tiltag, og vi synes, det her var et af de sjove i en ellers generel træls tid, siger konditor og ophavskvinden Karin Noomi Milter til Outrups version af John Dillermandkagen, og hun tilføjer:

- Her får man simpelthen 28 centimeters ren træstamme-herlighed pakket ind i John Dillermands kendetegn - en  rød og hvidstribet glasur. Lige til at tage med hjem og sætte tænderne i for 40 kroner.

John Dillermand nu som træstamme i Outrup Bageri. PR-foto
Annonce

Populære bagekit

Der er også andre populære tiltag i bageriet.

- Vi startede inden jul med at sælge bag selv-kit til at tage med hjem, og nu hvor vi er så meget hjemme igen på grund af corona, så er vi fortsat med det. Rigtig mange forældre med børn kommer forbi og tager både hindbærsnitte- og romkugle bag selv-kits med hjem, slutter den muntre konditor Karin Noomi Milter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce