Annonce
Varde

Over 100 sæsonarbejdere på pelscenter er nu isoleret

Over 100 af de i alt cirka 190 sæsonarbejdere er nu testet positiv for covid-19. De kan derfor ikke arbejde på pelseriet i Varde. Arkivfoto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Mandag fik Sydvestjysk Pelscenter testet medarbejderne, men først torsdag formiddag kom en liste med navne, så pelscentret vidste, hvem der skal i isolation.

Varde: Efter et noget mærkværdigt forløb har Sydvestjysk Pelscenter i Varde nu fået en liste med over 100 medarbejdere, der er smittet med covid-19, så de kan sikre, at de medarbejdere bliver isoleret og ikke smitter andre.

Daglig leder på Sydvestjysk Pelscenter Tine Nedergaard blev omkring klokken 17 onsdag ringet op af en medarbejder hos Styrelsen for Patientsikkerhed, som fortalte, at alle test, der blev taget mandag, var negative. Dog også med den melding, at det resultat anså styrelsen ikke for validt. Klokken 18 var meldingen pludselig, at der var over 100 smittede. Først torsdag formiddag fik hun så listen med smittede. Hun har ikke talt antallet af navne på listen, men der er ganske rigtigt over 100.

Annonce

Tester hver fredag

Tine Nedergaard håber fremover at få svar på coronaprøver hurtigere, så virksomheden kan gøre noget for at undgå yderligere smittespredning.

Sydvestjysk Pelscenter får alle medarbejderne testet hver fredag, og det var ved den test i fredags, at det viste sig, at der i første omgang var 88 smittede. Efter en ny test mandag er antallet altså steget til over 100. De ugentlige test om fredagen fortsætter for alle de raske på pelscentret.


Efter et noget mærkværdigt forløb har Sydvestjysk Pelscenter i Varde nu fået en liste med over 100 medarbejdere, der er smittet med covid-19, så de kan sikre, at de medarbejdere bliver isoleret og ikke smitter andre.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Gense JV Direkte: Mattias Tesfaye svarer på spørgsmål om hjemsendelser og omstridte børn i Syrien

Annonce