Annonce
Billund

Over 1200 kunders svar skal forbedre lokale butikker: Disse varer og butikker er savnet

Marianne Witte kan nu hjælpe op mod 48 lokale butikker ved hjælp af resultaterne fra en kundespørgeskemaundersøgelse. Arkivfoto: Martin Ravn
1200 kunder og borgere har svaret på, hvad de synes om lokale butikker i Billund og Grindsted. De har givet deres mening til kende om de enkelte butikker og dertil skrevet, hvad de mangler at kunne købe i kommunens to hovedbyer.

Billund Kommune: En spørgeskemaundersøgelse, som over 1200 kunder og borgere har deltaget i, giver et bud på, hvilke varer og butikker kunderne mangler i Grindsted og Billund.

- Spørgeskemaet er udfyldt, før Skechers åbnede en stor butik i Billund og flyttede i nye større lokaler i Grindsted, men sko og skobutikker står højt på listen, påpeger Marianne Witte, erhvervsrådgiver ved Billund ErhvervsFremme.

Også børne- og teenagetøj mangler kunderne, når de går i byen for at shoppe.

Annonce

Kædebutikker som Normal, Søstrene Grene og Kop & Kande kunne også bruges i området ifølge kundernes vurdering.

- Det er en god viden i forhold til vores arbejde med at tiltrække nye butikker til området, påpeger Marianne Witte, der også er bevidst om, at der i de seneste år er lukket butikker, der netop har solgt sko og børnetøj.

- Jeg tror på, at nye butikker har en chance med ihærdigt arbejde, en god placering, de rigtige varer og en lyst til at bringe alle varer i spil, siger hun.

Ønsker en slagter

To andre ønsker er en slagter og en isbutik.

- At have fået den viden behøver ikke resultere i nye butikker. Det handler også om at spille dem, der allerede er her, endnu bedre. Er der for eksempel en butik, der sælger garn, og der bliver efterspurgt flere produkter i forhold til det, så er det et indsatsområde for butikken, siger Marianne Witte, der i spørgeskemaundersøgelsen ser en stor overordnet tilfredshed med butikkerne i Grindsted og Billund.


Det er en god viden i forhold til vores arbejde med at tiltrække nye butikker til området.

Erhvervsrådgiver Marianne Witte


- Kunderne er mest utilfredse med udvalget og priserne, men det resultat er hverken farligt eller unormalt. Svaret havde været det samme alle andre steder - og det er, fordi vi har et stort internet, hvor vi har adgang til ubegrænsede mængder af varer, påpeger Marianne Witte, der vil præsentere begge handelsstandsforeninger i Billund og Grindsted for resultaterne og de muligheder, de giver, senere på måneden til fysiske møder.

Annonce

God opbakning

Erhvervsrådgiver Marianne Witte ved Billund ErhvervsFremme er meget tilfreds med opbakningen til undersøgelsen.

- Det er dejligt, at så mange har villet hjælpe os. Det kommer til at gavne både den enkelte butik og os, som arbejder strategisk med udvikling, siger Marianne Witte, der har fået konkret data om 48 butikker i Grindsted og Billund.

- Det har været muligt at udfylde et spørgeskema per butik, og kunderne har her kunnet tilkendegive, hvad de synes om den enkelte butik, dens markedsføring, service, priser og varer.

- Det er et meget vigtigt arbejdsredskab for den enkelte butik, som de kan tage til sig efter et år med corona på sidelinjen, siger Marianne Witte, der tilbyder den enkelte butik at sende deres data direkte til dem.

- Men de kan også vælge at holde et møde med mig, hvor vi ser på tallene og udviklingsmulighederne, siger Marianne Witte, der blandt andet tilbyder undervisning i for eksempel Google my Business og avis- og radioområdet, men tager også gerne mange andre greb.

Annonce
Billund For abonnenter

Diskoteksejer i 37 år om ny nedlukning: Psykisk er det hårdt, at min handlekraft bliver taget fra mig

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Trist diskoteksejer om udsigt til lukning: - Vi havde ellers lige lagt åbningstiderne ud på Facebook for resten af måneden

Kolding For abonnenter

29-årig mor dømt for at tæve kæreste med ledning og stikke ham med kniv: Nu er parret kærester igen

Esbjerg

Chaufførmangel, Brexit og covid-19 sender frisk fisk på skinner: Esbjerg-firma vil skære 40 procent af transporttiden

Vejen

127 søgte om julehjælp: 87 enlige forsørgere får en dejlig mail fra Dansk Folkehjælp

Regeringen holder pressemøde om restriktioner onsdag aften

Erhverv For abonnenter

Prisbelønnet industrivirksomhed er gået konkurs: Nu skal den sælges til højestbydende for at redde arbejdspladser

Erhverv

Lego bygger sin sjette fabrik: Vil skabe 4000 job på 44 hektar

Esbjerg

El-busser fra Kina kører ud i Esbjergs gader: Første køretur er gratis

Coronasmitte kan igen sende børn hjem til onlineskole

Kultur

Centerchef følger spændt med på pressemødet i aften: Hvad med vores koncert med 700 gæster?

Kolding For abonnenter

Rasmus er spastiker og kæmpe håndboldfan: Det er et frirum, hvor jeg kan glemme hverdagens problemer

Varde

Blæste alkometer højt op om formiddagen: Mand med meget aldrende fødselsattest sigtet for spritkørsel

Annonce